1. Home
  2. Tiny Rebel

Tiny Rebel

64 produkter

Sortera efter

Populäritet

dropdown-arrow
Mest rabatterade
Populäritet
Bästsäljande
Nyaste först
Lägsta pris
Högsta pris
Ratebeer

43,90€

5,00€ Pant inkluderad

Flaskor - Stay Puft
Stay Puft
2,95€/ styck
Flaskor - Dutty
Dutty
2,95€/ styck

43,90€

5,00€ Pant inkluderad

34,90€

34,90€

Lär dig mer om bryggeriet Tiny Rebel

Det är svårt att missa det walesiska bryggeriet Tiny Rebel i ölvärlden, både när det kommer till deras exceptionella öl och färgglada etiketter. En fruktig och törstsläckande Pale Ale som finns på både burk och PerfectDraft fat. Missa inte hantverksölen som alla pratar om!

Deras historia

Newport är en stad i södra Wales med 150 000 invånare, känd för sina broar och det livliga nattlivet, och framför allt dess mikrobryggeri Tiny Rebel, som har blivit väldigt omtalat de senaste åren. Wales yngsta bryggeri är ett utav det mest begåvade och de kan räkna både sina guld-, silver- och bronsmedaljer vid landets ölmästerskap! Det första steget i Tiny Rebel-bryggeriets historia började med två vänner, Brad och Gazz, som träffades i ett garage för att brygga. Gazz, en ung bryggare i hjärtat, överförde all sin kunskap om att brygga till sin vän Brad. Mycket snabbt började de brainstorma recept, göra sina första bryggningar och etablera en framtid som bryggare. Investeringen startade med några hundra pund för att brygga 50 L. Så här föddes bryggeriet Tiny Rebel.

Bryggmästarna ville visa sitt engagemang för miljön och de letade ständigt efter miljövänliga alternativ till det stora avfallet som blir till efter att man brygger. Men de kände sig väldigt små i förhållande till denna enorma uppgift och det är hur namnet Tiny Rebel kom till liv. Detta namn representerar bryggeriet värderingarna som nöje, kreativitet och deras kärlek utan villkor till miljön och graffitin.

Efter två år av experimentering av olika bryggningstekniker och smakprovningar producerade de två bryggarna äntligen två öl som fick fart på deras karriär. Som ett resultat växte bryggeriet mycket snabbt efter många händelser: öppnade de sin egna bar i Cardiff centrum och deras öl exporterades till nästan åtta länder medan deras produktion var cirka 3000 hektoliter. Med hjälp av investerare kunde de investera i mer sofistikerad bryggutrustning och för att inte tala om att få sin walesiska titel som ölmästare.

Tack vare flytten ökade deras produktion upp till 10 000 hektoliter. Den här gången kunde de investera i t.ex. nya förpackningar, tillbehör för burk- och fattappning. Då både burk och fat är miljövänligt, skyndar på kylningen och bevarar ölet längre.

Våra favoriter

Tiny Rebel Fubar

Du kan inte nämna Tiny Rebel utan att tänka Tiny Rebel Fubar, en av de öl som satte bryggeriet på kartan. Smaken är jämn och rik på humle, med citrusfrukter, speciellt grapefrukt.

Tiny Rebel Cwtch

En Amber Ale på 4,6% som glädjer älskare av hantverksöl, rik på malt, humle, karamell och citrus! En amerikansk bärnstens ale att avnjuta vid 8 °C

Tiny Rebel Clwb Tropicana

Clwb Tropicana är en veritabel fruktsallad på både burk och fat i typisk Tiny Rebel-stil, insvept i en färgglad etikett med klassisk fruktig amerikansk humle, fräsch persika, passionsfrukt, ananas och mango, alla i en perfekt balanserad och lätt kolsyresatt APA. Avnjuts helst vid 6 °C.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans inom 5 arbetsdagar!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Don't waste a drop!

Subscribe to our newsletter to take advantage of your loyalty benefits, exclusive offers and to receive our latest hopped novelties.

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2021 InterDrinks SAS