The No.1 online beer shop

Saveur Bière

INTEGRITETSPOLICY



Vårt åtagande att skydda din integritet och säkerheten för dina personuppgifter är lika starkt som vårt löfte att tillhandahålla världens bästa öl till dig. Ta en minut för att läsa igenom detta dokument som, tillsammans med vår Cookie Policy (”Integritetspolicyn”), förklarar hur vi använder dina personuppgifter och de alternativ som du har. Genom att du fortsätter att använda denna webbplats accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy. Skål!


1. Vilken information samlar vi in?


Information som du ger oss:

  • vid registrering
  • är du köper något
  • när du matar in information på vissa sidor på webbplatsen, när du loggar in med din profil från sociala medier eller när du kontaktar oss via telefon eller e-post. Det kan exempelvis vara födelsedatum, namn, e-postadress, telefonnummer och profiluppgifter från sociala medier
  • transaktionsuppgifter, köphistorik och saker som sparats i din varukorg betalningsinformation och bankuppgifter, som numret på ditt kredit- eller bankkort och annan kortinformation, liksom fakturerings- och fraktuppgifter
  • annan information som vi kan fråga efter i samband med kampanjerbjudanden eller andra marknadsföringsaktiviteter.

Information som vi samlar in med cookies och andra spårningstekniker, som enhetsinformation, IP-adress, användning och platsdata. Läs vår Cookie Policy för mer information.

Information som vi får från andra källor, som när någon köper en present till dig på vår webbplats och från samarbetspartner som vi gemensamt erbjuder tjänster med eller från annonsörer, om ditt interagerande med dem. Det kan vara ditt namn, geografisk plats, ålder, shoppingvanor, användarskapat innehåll (som bloggar och inlägg på sociala medier), användarnamn i sociala medier eller annan profilinformation från sociala medier (exempelvis antal följare), i enlighet med vad som är tillåtet enligt lag. Vi förlitar oss på den lagenliga grunden för behandling (exempelvis den tillåtelse som du har lämnat till tredje parter) innan vi får denna information för behandling. Se den tredje partens integritetspolicy för var och en av webbplatserna som du interagerar med för mer information om den partens behandling.


2. Hur använder vi din information?


Vi använder informationen som du ger oss för att:

  • behandla din beställning och säkerställa att du får en fantastisk upplevelse när du använder våra tjänster. Personuppgifterna som du lämnar vid din registrering, eller när du lägger en beställning, kommer endast att användas för att behandla dina beställningar. Vi kommer inte att använda sådana uppgifter för marknadsföring eller för andra syften, om du inte ger oss tillåtelse att göra det
  • tillhandahålla kundservice och support och för att besvara dina förfrågningar och önskemål
  • informera dig om att det är din turdag och att du har utvalts till vinnare i en tävling eller ett lotteri (eller för att bekräfta att du deltar i framtida tävlingar eller evenemang)
  • skydda mot och förhindra bedrägerier - göra det möjligt för våra experter att utföra dataanalys för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster och annonsering, inklusive att visa dig vår reklam medan du surfar på webben. Vi anonymiserar och aggregerar personuppgifter (så att du inte kan identifieras) och använder den för syften som att testa våra IT-system, forskning, dataanalys, förbättra vår webbplats och app och att utveckla nya produkter och tjänster och
  • hålla dig uppdaterad om våra senaste tillkännagivanden eller skicka marknadsföringsinformation om oss och våra produkter. Om du vill ändra dina kommunikationsinställningar, eller om du inte längre vill få vår e-postlista, klicka på Kontakta oss .

Vi använder den information som vi samlar in för att:

  • administrera vår webbplats och förbättra din webbupplevelse, inklusive genom att skräddarsy innehåll som erbjuds dig
  • för att försvara våra rättigheter eller egendom och för att skydda våra konsumenters och användares rättigheter och intressen och
  • som en del av vår ansträngning att hålla vår webbplats trygg och säker.

WVi använder informationen som vi får från andra källor för att:

  • kombinera den med information som du lämnar till oss och information som vi samlar in om dig för de syften som finns angivna ovan (beroende på typ av information som vi får). Detta är företag som är godkända av dig, som webbplatser för sociala medier.

I enlighet med lagen kommer vi bara att behålla dina personuppgifter under den tid som krävs för att uppfylla syftet för vilket de tillhandahölls. Vi granskar informationen med jämna mellanrum för att säkerställa att vi fortfarande behöver behålla den. Om det rimligtvis är nödvändigt, eller om det krävs för att uppfylla lagar eller regler, lösa tvister, förhindra bedrägeri eller missbruk, eller för att upprätthålla våra villkor kan vi även behålla en del information som krävs, även efter att du har avslutat ditt konto hos oss, eller det inte längre är nödvändigt för att tillhandahålla tjänster till dig.


3. Hur delar vi med oss av din information?


Vi kan sprida dina personuppgifter till våra närstående bolag och till väl ansedda tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva vår verksamhet och förbättra våra tjänster och kundupplevelsen, exempelvis lagring och leverans, kreditkort och databehandling, marknadsföring och annonser, IT-hosting och marknadsundersökningar. För att säkerställa dina transaktioners säkerhet och förhindra eller upptäcka bedrägliga transaktioner kan vi även sprida dina personuppgifter till vår samarbetspartner för bedrägerikontroll. Vi kommer annars inte att sälja eller sprida dina personuppgifter utan ditt tillstånd, eller om det är ett lagkrav att vi gör det.

Observera att vår webbplats innehåller insticksprogram för sociala nätverk, vissa uppgifter (din aktuella IP-adress, besökta webbplatser, datum och tid) vidarebefordras till dessa sociala medietjänster även om du inte är registrerad hos dem. Om du redan är inloggad på den sociala medietjänsten när du klickar på knappen för det sociala mediet, kommer den sociala medietjänsten även använda dessa data för att identifiera ditt användarnamn och eventuellt även ditt riktiga namn. Vi har tyvärr ingen kontroll över omfattningen, arten eller syftet med sådan databearbetning, eller deras principer för integritet. Vi föreslår att du läser deras integritetspolicy.

Du kan vara säker på att vi bara sprider dina uppgifter för de syften som finns nämnda i 2 och att vi tar hand om din datasäkerhet. Dessa tredje parter är skyldiga att behandla dina personuppgifter endast enligt våra strikta instruktioner och när de kan erbjuda lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dem. Vi kan även sprida dina personuppgifter om det krävs för att skydda vår webbplats säkerhet och integritet i enlighet med lagen, i händelse av försäljning eller överföring av hela eller delar av vår verksamhet eller tillgångar till en tredje part, eller om det krävs eller är godkänt enligt lagen.


4. Sprida information till andra länder


Vi kan överföra dina personuppgifter till tjänsteleverantörer i andra länder än det där du bor (men endast i den utsträckning som krävs för att uppfylla de syften som finns beskrivna i 2 ). Oroa dig inte, vi kommer att vidta lämpliga åtgärder för att tillhandahålla en tillräcklig skyddsnivå med de standarder som uppsatts inom EES som minimum. Oavsett var du bor kommer dina uppgifter att behandlas i enlighet med bestämmelserna i denna Integritetspolicy och enligt kraven i lagen.


5. Datasäkerhet


Vi vidtar tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter i så stor utsträckning som möjligt. Utöver att våra anställda har åtagit sig att bevara sekretessen och ett noggrant urval och kontroll av våra tjänsteleverantörer, som måste hålla en hög säkerhetsstandard för att skydda dina personuppgifter, säkrar vi även vår driftsmiljö på lämpligt sätt.

För att skydda dina uppgifter mot obehörig åtkomst använder vi datakryptering. Data som samlats in från denna webbplats kommer att överföras mellan din dator och vår server, och tvärt om, via internet med användning av 256-bit TLS (Transport Layer Security) kryptering. Vi kommer dock inte att använda kryptering om du endast utbyter information som är allmänt tillgänglig med oss. För att säkra överföringen av känsliga uppgifter om bank- och kreditkort, samt för att skydda data från missbruk, använder vi överföringskryptering (SSL, Secure Socket Layer). Data som lagras i vår databas krypteras också med 256-bit AES-kryptering.


6. Dina rättigheter (och hur du använder dem!)


Som en mycket uppskattad användare av vår webbplats har du rätten att begära information om de personuppgifter som vi har om dig, liksom syftet med behandlingen (under 2 kan du se det legala stödet för vår behandling av dina uppgifter). Du har rätt att motsätta dig denna behandling om du vill, men kom ihåg att om du gör det kan det påverka vår förmåga att utföra uppgifterna ovan för dig. Du har även rätt att begära rättelse av felaktiga uppgifter och radering av uppgifter som är felaktiga, eller som inte längre behövs.

Om du vill utöva någon av dina lagenliga rättigheter, klicka här . Din begäran kommer att hanteras av vårt dataskyddsombud. Du kommer att få ett skriftligt svar inom en rimlig tidsperiod (vanligtvis en månad, men vi kan informera dig om vi skulle behöva mer tid för att behandla din begäran).Vi räknar med att våra rutiner kommer att kunna hantera din begäran bra och snabbt. Om du trots detta fortfarande är missnöjd, har du rätt att skicka ett klagomål till din lokala dataskyddsmyndighet: Datainspektionen Drottninggatan 29, plan 5, Stockholm, Sverige. Tel.: +46 8 657 61 00. E-post: datainspektionen@datainspektionen.se https://www.datainspektionen.se


7. Kontakta oss


Som information till dig är vår firma InterDrinks S.A.S., vi agerar under namnet HOPT. Vårt säte är Sise 132, rue du Chemin Vert, Fretin (59273), Frankrike. Vårt telefonnummer är +46 776 766 180 och du kan nå oss via e-post på kundservice@hopt.se. VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR Julien Lemarchand Handelskammaren: 497 634 030 000 66 SE/VAT-nummer 129 000 15 VAT-nummer: FR 31497634030 Registrerad hos handelskammaren i Roubaix – Tourcoing, Frankrike. Vårt dataskyddsombud är Terri Francis och hon har följande kontaktuppgifter: Porter Tun House, 500 Capability Green, Luton, England, LU1 3LS E-post: Terri.Francis@AB-Inbev.com

Om du inte längre vill ta emot marknadsföringsinformation från oss, klicka bara på länken ”unsubscribe” (avregistrera) för att avregistrera dig i mejlet som vi skickar, eller skicka tillbaka texten ”stop” om vi har kontaktat dig via sms. Tänk på att även om du gör det kan vi komma att även i fortsättningen skicka information till dig som rör ditt konto eller ett eventuellt affärsförhållande som du kanske har med oss (det vill säga en förfrågan som du har gjort om vårt fantastiska öl). Om du vill utöva någon av dina lagenliga rättigheter, eller om du har några kommentarer, frågor eller klagomål om vårt insamlande eller vår användning av dina personuppgifter, klicka här .


8. Ändringar av vår Integritetspolicy


Vi uppdaterar vår Integritetspolicy löpande.

Denna Integritetspolicy uppdaterades senast den 25 maj 2018 och har versionsnummer 2. If you want to check the previous version of our policy, please, click here