Kampanjer och erbjudanden

Erbjudandet"Skapa ditt eget PerfectDraft-Pack"

En rabattkupong läggs till automatiskt i kundvagnen.
Mellan 3 och 5 fat --> - 9% rabatt med koden "KEG3"
Mellan 6 och 8 fat--> - 12% rabatt med koden "KEG6"
9 fat eller fler --> - 15% rabatt med koden "KEG9"

SPELREGLER "Beery Christmas Experience”

Denna operation är öppen för alla fysiska personer i myndig ålder, bosatta i Europa, utom juridiska personer och personal på INTERDRINKS, och alla personer som har samarbetat i utformningen och / eller genomförandet av verksamheten.
Deltagande i denna operation innebär en ren och enkel acceptans av dessa regler utan ändring eller ytterligare information.
Denna operation kommer att genomföras på den officiella HOPT-webbplatsen från midnatt noll ett (00:01) den 1:a december 2020 till tjugotre femtionio (23:59) den 24 december.
Tjugofyra personer som är registrerade på webbplatsen www.beery-christmas.com kommer att dras för att vinna ett paket godsaker från Beery Christmas-bryggerier till ett värde av totalt 15 € inklusive skatt.
24 förpackningar kommer att kunna vinnas, 24 vinnare dras slumpmässigt.
Detta pris får inte delas ut i någon annan form än vad som föreskrivs i dessa föreskrifter och får inte ge upphov till någon tvist av något slag från vinnarens sida, särskilt i syfte att få tillbaka sin kontanta motsvarighet modifiering, utbyte eller utbyte mot ett annat objekt eller för något monetärt värde, och får inte vara föremål för någon partiell eller total återbetalning av någon anledning.
Inget dokument eller fotografi som rör utdelningen eller dess pris är avtalsenlig. Det organiserande företaget förbehåller sig dock rätten att ersätta utdelningen med ett annat parti motsvarande eller större värde vid händelser utanför dess kontroll som skulle göra det omöjligt att leverera partiet, utan att denna ersättning kan åta sig organisationens ansvar. Företag.
Deltagande i spelet sker uteslutande via Internet via webbplatsen www.beery-christmas.com.
För att delta i det nämnda spelet måste internetanvändaren registrera sig på webbplatsen med sin e-postadress och kryssa i rutan "Jag godkänner att delta i utlottningen".
En slumpmässig dragning, anordnad av de anställda i organisationsföretaget, kommer att äga rum den 29 december 2020 kl. 12.30 för att välja de tjugofyra vinnarna bland e-postadresserna på webbplatsen www.beery-christmas.com.
Vinnarna kommer att kontaktas privat, via e-post eller senast den arbetsdag som följer på dagen för dragningen för att informeras om deras vinst och för att kommunicera sin leveransinformation: postadress och telefonnummer.
Om vinnarna inte dyker upp inom den femton (15) dagarsperiod som anges ovan, ska de anses ha avstått från sitt pris, och priset ska förbli organisationsföretagets egendom.
De (24) tjugofyra (24) vinnarna kommer sedan att få priset på adressen som meddelas organisationsföretaget enligt ovanstående villkor.
Varje annullering av priset av vinnarna ska leda till att priset slutgiltigt förloras utan möjlighet till ersättning eller uppskjutande av priset och utan att någon som helst kompensation beviljas.
Det organiserande företaget får inte åta sig något ansvar om det, i händelse av force majeure eller händelser utanför dess kontroll, är tvungen att avbryta denna operation, minska eller förlänga den, eller skjuta upp den eller att ändra prisets karaktär , antalet priser eller villkoren.
Deltagande i denna operation innebär fullständigt godkännande av villkoren i dessa regler.
Deltagarnas personuppgifter kommer att behandlas via dator för att organisera och genomföra tävlingen. De kommer att behandlas av det organiserande företaget i enlighet med alla bestämmelser i de europeiska allmänna förordningarna 2016/679 av den 27 april 2016 om dataskydd (RGPD) och nationella lagar som är tillämpliga på behandlingen av personuppgifter.
Deltagare har rätt till åtkomst, korrigering, radering (rätt att glömma), begränsning av behandling, motstånd och överförbarhet av deras personuppgifter. I enlighet med den franska dataskyddslagen av den 6 januari 1978, ändrad 2004, har du rätt att få åtkomst till, rätta till och radera uppgifter om dig, liksom rätten att motsätta dig behandlingen av sådana uppgifter.
Du kan utöva dessa rättigheter genom att skriva till följande adress: INTERDRINKS Kundtjänst på 2, rue du Chemin Vert i FRETIN (59273). Alla förfrågningar måste åtföljas av en kopia av en identitetshandling.

Villkoren för erbjudanden för årets Adventskalender Beery Christmas

Lucka 14: Få en maximagnet till din PerfectDraft öltapp när du köper 3 st fat från Tripel Karmeliet eller Kwak. För varje beställning av ett paket med 3 fat Karmeliet eller Kwak, få en maximagnet av din favoritöl när du beställer från den 14/12/2020, så länge lagret räcker.
Lucka 15: Dubbla dina poäng! Idag dubblas lojalitetspoängen som du skrapar ihop med din beställning! 1€= 2 poäng *Erbjudandet gäller endast när du lägger en beställning den 15/12/2020.
Lucka 16: 10% EXTRA rabatt på ölfat från Stella Artois!
Lucka 17: Vi lottar ut 8 paket från Tiny Rebel! Lägg en beställning som innehåller en produkt från Tiny Rebel och få chansen att vinna en ölsamling från Tiny Rebel, en skylt, en flasköppnare och en T-shirt! Delta genom att lägga en beställning innehållande en produkt från Tiny Rebel den 17/12/2020, vinnarna dras den 6:januari 2021.
Lucka 18: 10% rabatt på hela webbplatsen mellan den 18/12/2020 och fram tills den 21/12/2020 kl. 23.59. Erbjudandet gäller ej på öltappar, abonnemang, det nya fatet Franziskaner Dunkel, Bourbon county stout, World Wide Beers och 24 unika klosteröl. Så länge lagret räcker!
Lucka 19: Få chansen att vinna gåvor från Ginette! Delta genom att lägga en beställning innehållande minst ett ölfat från Ginette den 19/12/2020
Lucka 20: Lägg en beställning mellan 18.00 och 22.00 så har du chansen att få tillbaka hela summan i din virtuella plånbok! Vi lottar ut en vinnare varje timme.
Lucka 21: Fri frakt när du handlar produkter för ett värde på minst 80€! Lucka 22: Idag dubblas lojalitetspoängen och du tjänar 2 poäng istället för 1 poäng på varje 1€ som du spenderar! *Gäller endast när du lägger en beställning den 22/12/2020 Lucka 23: 10% rabatt när du beställer ett abonnemang av Månadsboxen med koden: NOEL2020. *Erbjudandet gäller endast den 23/12/2020 genom att ange koden NOEL2020. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Lucka 24: 10% rabatt på presentkort med koden GIFT2020. *Gäller endast den 24/12/2020, en gång per användarkonto genom att ange koden GIFT2020 i kassan. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. .

LazyImage
LeveransStötsäker förpackning med leverans inom 5 arbetsdagar!Våra leveransvillkor
LazyImage
Bli medlemDin lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!Vårt lojalitetsprogram
LazyImage
Kundrecensioner4,5/5
Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!EKOMI
4,54,4
x
LazyImage
Sedan 2007Europas största ölsortiment på nätet!Vem är vi?

LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.