Villkor och allmänna bestämmelser
för lojalitetsprogrammet
Hopt

1. Deltagare i HOPTs lojalitetsprogram

1.1. Interdrinks S.A.S. (nedan kallat Interdrinks), ett förenklat aktiebolag med ett kapital på 10 000 EUR, vars huvudkontor ligger på 5001 Rue du Chemin Vert 59273, Fretin France, registrerat hos RCS i Lille under nummer 497 634030 (Siret 497 634030 00074 - TVA FR31497634030 - APE 4791B), har inrättat ett lojalitetsprogram som heter Program de Fidélité.

1.2. Lojalitetsprogrammet är för närvarande endast aktivt på webbplatsen för Saveur Bière, Hopt och inte på det andra dotterbolaget Interdrinks Group.

2. Behörighet

2.1. Lojalitetsprogrammet är öppet för alla individer, konsumenter, som är 20 år eller äldre. Genom att gå med i kundlojalitetsprogrammet bekräftar kunden att han är 20 år eller äldre. Kunden är inte skyldig att ha en adress i Sverige för att gå med i lojalitetsprogrammet. Vissa belöningar kräver dock en leveransadress i Sverige.

2.2. När kunden gör den första beställningen måste den acceptera villkoren för Hopt. Om kunden inte accepterar villkoren är det inte möjligt att göra en beställning och ta del av fördelarna med lojalitetsprogrammet. Kunderna är ansvariga för att förstå villkoren för lojalitetsprogrammet. Om kunden inte förstår villkoren bör han eller hon kontakta kundtjänsten.

2.3. Kunden måste personligen ange information såsom leveransadress, faktureringsadress och e-postadress för att göra en beställning och gå med i lojalitetsprogrammet. Vissa belöningar kräver ytterligare personlig information (t.ex. födelsedag) för att få belöningen. Om kunden inte vill tillhandahålla denna ytterligare personliga information kommer kunden inte att kunna ta emot och lösa in belöningen. (Ytterligare) personlig information kan alltid ändras på kundens konto.

2.4. Kunden kan bara ha ett konto per e-postadress. Det är inte möjligt att slå samman två befintliga konton till ett konto. Om kunden har skapat flera konton med olika e-postadresser är kunden ansvarig för att välja rätt konto att beställa från.

3. Anmälan

3.1. Kunden går med i lojalitetsprogrammet genom att helt enkelt skapa ett konto på Hopts webbplats. Kunder som redan har ett konto ingår automatiskt i lojalitetsprogrammet. Lojalitetsprogrammet kräver ingen entréavgift.

3.2. För att bli en del av lojalitetsprogrammet är kunden inte skyldig att göra några beställningar. Att ha ett konto räcker för att gå med i programmet.

3.3. Kunden är inte skyldig att betala för att gå med i lojalitetsprogrammet.

4. Belöningar

4.1. Kunden kan få totalt upp till sex belöningar beroende på kundens status. Belöningarna ges på kundens konto (exklusive rabatter och exklusiva erbjudanden) Rabatterna och exklusiva erbjudanden skickas via e-post, endast om kunden prenumererar på nyhetsbrevet.

4.2. Poäng: Varje kund får poäng i enlighet med avsnitt 5 här.

4.3. Födelsedagspresent: Varje kund får en rabattkupong på 5 € på sin födelsedag. Kunden hittar en kupong på sitt konto som kan läggas till i beställningen. Kupongen är giltig under perioden som börjar sju dagar före kundens födelsedag, totalt i 15 dagar. Kupongen kan användas om det totala värdet på beställningen är minst 50 €. Kunden måste ange sin födelsedag på kontot för att få kupongen, minst 10 dagar före födelsedagen. Kupongen skickas inte om födelsedagsdatumet är okänt.

4.4. Exklusiva erbjudanden: Kunder med silver- eller guldstatus får exklusiva erbjudanden via e-post (om de prenumererar). Erbjudandena definieras av Interdrinks.

4.5. 50 poäng läggs till på kontot efter att en 3:e order lagts. Fraktkostnader, presentkortbetalningar och pant för tomflaskor / tomfat är exkluderade för poängberäkning. Vid annullering av en beställning kommer poäng att dras från användarkontot.

4.6. 10% extra rabatt: Kunder med guldstatus får en kupong via e-post (endast för prenumeranter på nyhetsbrev) för 10% extra rabatt på den officiella lanseringsdagen för sommarrean och vinterrean, endast giltig på utvalda produkter(anges på sidan 399 Försäljning).

4.7. Dubbla poäng: Kunder med guldstatus får automatiskt dubbelpoäng under årsdagen av HOPT i april. Efter aktivering får kunden två poäng för varje spenderad euro. När kunden gör en beställning beräknas poängen automatiskt över det totala beloppet, exklusive leveranskostnader, pant och betalningar med presentkort.

4.8. Belöningarna kan inte bytas ut mot något annat värde eller objekt och kan inte överföras eller säljas till en annan kund eller till ett annat konto. Eventuella rabattkoder som tas emot av kunden kan bara användas en gång per kund och det är således inte möjligt att dela rabattkoder med andra kunder.

4.9. Om kunden har använt någon av belöningarna i lojalitetsprogrammet och annullerat eller returnerat beställningen återbetalas belöningen inte.

4.10. Belöningarna kan inte kombineras.

5. Poäng

5.1. Kunden får 1 poäng för varje euro som spenderas på Hopt exklusive pengar som spenderas på insättningar, Hopt presentkortbetalningar och fraktkostnader. Poängen placeras omedelbart på kundens konto när kunden gör en beställning. Varje gång en kund har nått 150 poäng får kunden automatiskt 7 € i sin plånbok. Varje punkt har alltså ett värde på cirka 0,0467 €.

5.2. Varje produkt som kan köpas på HOPT ingår i lojalitetsprogrammet och beaktas vid beräkningen av poängen. När de totala poängen på en beställning beräknas är dock fraktkostnader, presentkortsbetalningar och pant för tomflaskor / tomfat ej exkluderade.

5.3. Kundens poäng upphör att gälla när kunden inte har gjort någon beställning inom 365 dagar sedan den senaste beställningen. Kunden är således skyldig att göra minst en beställning per 365 dagar för att upprätthålla poängens totala värde. Kunden kommer att informeras 14 dagar före poängens utgång via e-post (förutsatt att kunden har prenumererat på nyhetsbrevet) och kan också se datumet för utgången i sitt konto. När poängvärdet har konverterats till plånboken kan värdet inte upphöra att gälla. Kunden kan när som helst använda plånboksvärdet.

5.4. När kunden beslutar att avbryta eller returnera en order dras poängen som erhållits genom denna order från hans totala poäng.

5.5. Om inte alla produkter kunde levereras som nämns i orderbekräftelsen, har kunden rätt att kontakta kundtjänsten, föklara problemet och hitta en lösning.

5.6. Det är inte möjligt för en kund att överföra poäng från ett konto till ett annat konto. Kunden kan inte och får inte sälja poäng till en annan kund.

5.7. All information om poängen (intäkter, utgifter, utgångar) finns på kundens konto.

5.8. Det är inte möjligt att överföra summan från den virtuella plånboken från en kunds konto, inklusive kuponger som samlats in via poäng eller insättning, till en kunds bankkonto.

6. Status

6.1. Varje kund från Hopt tilldelas en status. Det finns tre statusar: brons, silver och guld. Statusen beräknas baserat på det pågåede året. Den beräknar det totala antalet beställningar som gjorts under perioden mellan idag och 365 dagar bakåt. Bronskunder gör 0 till 2 beställningar per 365 dagar, silverkunder 3 till 4 beställningar per 365 dagar och guldkunder 5 eller fler beställningar per 365 dagar.

6.2. Kundens status baseras på inköpsbeteendet på Hopt.se. Om kunden uppfyller kraven för att uppgraderas, ändras statusen till silver (om tidigare brons) eller till guld (om tidigare silver).

6.3. Kunden informeras om status på sitt konto. Statusen uppdateras automatiskt i systemet, omedelbart efter att du har gjort en beställning (möjlig uppgradering) eller inte är en aktiv medlem (möjlig degradering).

7. Hantering av data och integritet

7.1. Interdrinks använder den personliga informationen som tillhandahålls vid skapandet av kontot, genom att göra beställningar och genom att ta emot eller lösa in belöningar för att analysera funktionaliteten i lojalitetsprogrammet, kundtjänsten och för personliga erbjudanden.

7.2. Personuppgifter som registreras under lojalitetsprogrammets gång, kommer att användas i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning och i enlighet med Hopts sekretesspolicy: https://www.hopt.se/. Genom att delta i lojalitetsprogrammet samtycker kunden till att Interdrinks behandlar kundens personuppgifter i syfte att genomföra lojalitetsprogrammet.

7.3. Genom att tillhandahålla kontaktuppgifter och genom att prenumerera på nyhetsbrevet får kunden information om belöningarna samt marknadsföringskampanjer. Om kunden inte vill få denna information längre kan kunden när som helst avsluta prenumerationen.

8. Ändringar av data och uppsägning

8.1. Kunden får ändra leveransadress och faktureringsadress utan att förlora status, belöningar eller poäng.

8.2. Kunden kan när som helst säga upp medlemskapet i lojalitetsprogrammet genom att radera kontot. Alla belöningar och poäng kan inte nås efter att kontot har raderats.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor

Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram

Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi

Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

Vår PerfectDraft öltapp ger dig den ultimata ölupplevelsen i hemmet med ett urval på över 50 olika fat.

PerfectDraft Europe SAS är medlem i El-Kretsens WEEE Compliance-system. Besök El-Kretsens webbplats (https://www.el-kretsen.se/ ) för information om hur du gör dig av med ditt hushållsavfall.

Drick ansvarsfullt

Dela inte innehållet på denna webbplats med någon minderårig

©2023 PerfectDraft Europe SAS