1. Aktuella erbjudanden
  2. Oktoberfest

Oktoberfesterbjudanden

70 produkter
Sortera efterPopuläritet
dropdown-arrow
Mest rabatterade
Populäritet
Bästsäljande
Nyaste först
Lägsta pris
Högsta pris
Ratebeer
172,95€
Istället för200,94€

30,00€ Pant inkluderad

40,90€

5,00€ Pant inkluderad

2,99€
2,59€
1,42€
Istället för1,89€
2,30€
4,00€
PrissänkningTill 3,52€
2,25€
2,19€

Oktoberfest - Tysklands ikoniska ölfestival - är en stor händelse världen över som hålls i München, Tyskland varje oktober. Över 3 veckor med festligheter som börjar den första lördagen i andra hälften av september och slutar den första söndagen i oktober. Denna ölfestival är en möjlighet att fördjupa sig i den tyska ölkulturen och den bayerska lagerns värld. Den här gigantiska ölfestivalen har en parad av folk i traditionell bayersk kostym, liter av öl som serveras i stora glas med tyska kulinariska specialiteter inkl. Berömda pretzels samt fläsklägg och Wurst-korv - en perfekt partner för surkål.

På Oktoberfest kan du lämna Leffe bakom dig och fylla ditt ölkrus med autentisk tysk öl som marzen, kellerbier och oktoberfestbier. Oktoberfest serverar fortfarande endast öl som bryggs av München bryggerier runt festivalens webbplats. Dessa bayerska bryggerier är också skyldiga att respektera reinheitsgebot, den tyska renhetslagen som säger att endast tre ingredienser är tillåtna för att brygga öl: korn, vatten och humle. Den ursprungliga Oktoberfest-ölfestivalen bildades av München-bryggerierna Augustiner-Bräu, Löwenbräu, Paulaner-Bräu, Hacker-Pschorr-Bräu, Spatenbräu, Staatliches Hofbräu-München. I dessa bryggerier serveras en mängd öl, inklusive lagers, vete ""weiss"" öl eller mörk""dunkel"" öl, samt klassiska tyska öl som Doppelbock, Weizenbock, hefeweizen och Dunkels weissbier.

Hitta alla Oktoberfestbier öl i vårt urval skapat speciellt för Oktoberfest. Upptäck de bästa öl från Oktoberfest samt bryggningskit för att brygga dina egna hemlagade tyska ölstilar och upplev atmosfären på denna ölfestival hemifrån.


LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.