Hopt ansvarar sig för att uppdatera och / eller uppdatera innehållet på www.hopt.com och www.hopt.se så ofta som möjligt. Trots varje försiktighetsåtgärd som tas kan innehållet vara ofullständigt och / eller felaktigt.

Varorna som erbjuds till försäljning på www.hopt.com och www.hopt.se erbjuds utan garanti eller krav på precision. Dessa varor kan ändras när som helst utan ett förvarnande meddelande från Hopt.

När det gäller priser och annan information om produkter på www.hopt.com och www.hopt.se, kan uppenbara programmerings- och typfel ske. Inga fordringar ska göras mot Hopt eller dess moderbolag Saveur Bière för sådana fel. För länkar till webbplatser eller tjänster från tredje part, www.hopt.com och www.hopt.se, accepterar Hopt på något sätt inte ansvar.

I händelse av force majeure är webbutiken inte skyldig att uppfylla sina skyldigheter gentemot köparen, eller skyldigheten upphävs under force majeure. Force majeure menas alla förhållanden som är oberoende av sitt enda syfte, vilket förhindrar full eller delvis uppfyllande av sina förpliktelser gentemot köparen. Sådana villkor inkluderar strejker, brand, funktionsfel, strömavbrott, förseningar eller fel i leverans av leverantörer eller andra tredje parter. Vidare avses med force majeure all störning i telekommunikationsnätverk, anslutning och / eller kommunikationssystem när som helst som inte är tillgängligt från webbplatsen.


Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS