1. Home
  2. Erbjudanden

Erbjudanden

95 produkter

Sortera efter

Populäritet

dropdown-arrow
Mest rabatterade
Populäritet
Bästsäljande
Nyaste först
Lägsta pris
Högsta pris
Ratebeer

27,81€

Istället för

39,95€

23,73€

Istället för

33,95€

23,97€

Istället för

29,99€

38,34€

Istället för

47,95€

39,90€

Istället för

49,90€

HOPT erbjuder de bästa priserna på din favorit hantverksöl, men vi erbjuder även försäljning och säsongsförsäljning under året för att kunna erbjuda dig det bästa av hantverksöl till rabatterade priser, så ännu bättre priser än vanligt. Våra kunder älskar vår vinterförsäljning och sommarförsäljning, samt vår legendariska Black Friday-försäljning.

Vi vet också att våra kunder tycker om att fynda. Därför erbjuder vi erbjudanden året runt på alla typer av hantverksöl från stora bryggerier men även små oberoende bryggerier. Vi har stora rabatter på upp till -50% på ett urval av flaskor öl, ölglas, hantverk av öl, PerfectDraft ölpumpar med fat och bryggningsprodukter året runt!

Varför inte ta en titt på våra erbjudanden och fyll på lagret på några fantastiska öl till fantastiska priser. Vi har IPA, engelska och amerikanska bittra, sura och vilda öl, ljus ale, lambic, stout och porter från hela världen med fantastiska rabatter. Förutom dessa exceptionella erbjudanden och det stora utbudet, så uppskattar du vår prisvärda frakt och tåliga förpackning, redo för eventuella lyckor. Beställ med tillförsikt och få dina öl levererade till din dörr i ett perfekt skick, redo för kylskåpet.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans inom 5 arbetsdagar!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Don't waste a drop!

Subscribe to our newsletter to take advantage of your loyalty benefits, exclusive offers and to receive our latest hopped novelties.

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2021 InterDrinks SAS