Presentkort

Filter
Filter
Filter

Sortera efter

Populäritet
Sortera efter

Populäritet

Lägsta pris

Högsta pris

Alkoholhalt

Alkoholhalt

Mindre än 5%

5% till 8%

8% till 10%

Mer än 10%

Visa alla produkter

Filter

Sortera efter

Populäritet
Sortera efter

Populäritet

Lägsta pris

Högsta pris

Alkoholhalt

Alkoholhalt

Mindre än 5%

5% till 8%

8% till 10%

Mer än 10%

Visa alla produkter

6 produkter

Fastnat för en presentidé?

Att ge bort en gåva till någon, oavsett om det är en present till en man eller till en kvinna, är det alltid ett nöje för den som ger och den som tar emot. Men det är aldrig en lätt uppgift, särskilt när det gäller att hitta den perfekta presentidén. Det är alltid samma fråga: "Vilken gåva ska jag ge honom eller henne?" Oroa dig inte, hos HOPT frågar vi ofta samma fråga. Varför inte låta HOPT hjälpa dig, vi har den perfekta ölgåvan för alla tillfällen: Födelsedagspresent eller julklappar, Fars dag, Mors dag eller Alla hjärtans dag: Oavsett vilket tillfälle så finns det alltid ett perfekt tillfälle att ge bort öl i present.

Så du saknar presentidéer, du känner inte till deras smak och du är rädd att du kommer att välja fel. Oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen! Få den perfekta presenten varje gång med ett presentkort: HOPT erbjuder dig ett presentkort med ett värde från 40 till 150 €, vilket passar alla budgetar och plånböcker.

Hur man köper ett presentkort?

  • 1) Beställ presentkortet på ett värde av ditt val på vår hemsida.
  • 2) När beställningen har bekräftats får du ett mail med ditt digitala presentkort med en kod.
  • 3) Skriv ut presentkortet och ge bort det personligen. Slå in det tillsammans med ett födelsedagskort eller julkort.

Hur använder du presentkortet?

  • 1) Gå till HOPTs webbplats, välj de fantastiska hantverksölsprodukterna som du önskar, lägg till dem i din kundvagn för att sedan gå vidare till att göra din beställning.
  • 2) I kassan så anger du koden som visas på ditt presentkort under "Har du en rabttkod?

Koden på ditt presentkort kan användas på alla produkter på webbplatsen, med undantag av kalendern Beery Christmas Advent och Discovery Box månadsabonnemanget. Den kan även kombineras med aktuella kampanjer på webbplatsen. OBS! Glöm inte bort att koden måste användas före utgångsdatumet! Koden gäller endast ett år, så glöm inte bort att shoppa.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS