Filter

Sortera efter

Populäritet
Sortera efter

Populäritet

Lägsta pris

Högsta pris

Kategori

Kategori

Fat (5)

PerfectDraft (4)

Presentkort (2)

Alkoholhalt

Alkoholhalt

Mindre än 5%

5% till 8%

8% till 10%

Mer än 10%

Visa alla produkter

Price

Price
Filter

Sortera efter

Populäritet
Sortera efter

Populäritet

Lägsta pris

Högsta pris

Kategori

Kategori

Fat (5)

PerfectDraft (4)

Presentkort (2)

Alkoholhalt

Alkoholhalt

Mindre än 5%

5% till 8%

8% till 10%

Mer än 10%

Visa alla produkter

Price

Price

Ge bort öl som gåva

Filter
Filter

11 produkter

Att ge en gåva till någon, oavsett om det är en present till en eller en gåva till henne, kommer aldrig att bli en lätt uppgift, särskilt när det gäller att hitta den perfekta presentidén. Den eviga frågan är "Vilken gåva ska jag ge honom?" Oroa dig inte, hos HOPT frågar vi oss själva ofta det också. Hitta den perfekta presenten till din hantverksmässiga ale och Craft-ölälskare med HOPT. Du som letar efter en födelsedagspresent, julklapp, farsdagspresent, morsdagpresent eller Alla hjärtans dag gåva, vilket är ett bra tillfälle att erbjuda en öl.

Vi har alltid haft gott om presentförslag till dig. Om du letar efter en originell gåva, en personlig present eller till och med en gourmetgåva, kombinera alla dessa kriterier med en presentförpackning som består av våra bästa öl. Introducera gåvan till världen av hantverksmässig öl genom ett urval av öl från hela världen som innehåller lager, IPA, Wheat Beer, Bitter, Stout eller Porter, valet är bokstavligen oändligt. Och om ett traditionellt bryggeri eller ett varumärke är särskilt nära sitt hjärta, varför inte ge en av våra öllådor från Delirium Tremens, Paix Dieu, Westmalle, Duvel ... det finns något för alla, oavsett deras smak i öl. En speciell favorit bland kunderna är Tripel Karmeliet och Kwak trälåda uppsättningar, som är två av våra bästsäljare och är alltid ett nöje att ta emot.

Och för att göra presentupplevelsen ännu längre, kan ingenting slå vår månatliga presentförpackning. Varje månad, ge dem en present av sex exceptionella öl, från vår ölkällare åtföljd av en öl i månaden och matchande ölglas från bryggeriet i månaden. En underbar gåva till en födelsedag och till lyckosten året runt.

Och om de inte är ett fan av flaska eller konserverad öl? Inget problem med PerfectDraft-öltappen och ett brett urval av ölfat kan du ge dem en gåva med god öl. Våra Party Pack-erbjudanden inkluderar de bästa ölmärkena inklusive 6 liter fat från Leffe, Lowenbrau, Hoegaarden, Budweiser med mera.

Eller om de är lite mer praktiska, ge honom / henne en bryggsats för att göra sin öl hemma, en unik present så att han / hon kan bli ett bryggproffs. Allt du behöver för att lära dig hur man brygger en öl av hög kvalitet med enkla recept som hon kan göra hemma och sedan delar resultatet av detta bryggningsäventyr med vänner.

Och om du fortfarande inte har en presentidé, hur är det med våra e-kort presentkort så att de kan välja från vårt breda utbud av öl eller lådor. Ta emot dina gåvor med våra snabba och tålliga hemleverans. Du kommer också att uppskatta kvaliteten på våra förpackningar för att säkerställa att din beställning levereras i ett perfekt skick, redo att ge den lyckliga en gåva.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor

Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram

Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi

Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

Vår PerfectDraft öltapp ger dig den ultimata ölupplevelsen i hemmet med ett urval på över 50 olika fat.

PerfectDraft Europe SAS är medlem i El-Kretsens WEEE Compliance-system. Besök El-Kretsens webbplats (https://www.el-kretsen.se/ ) för information om hur du gör dig av med ditt hushållsavfall.

Drick ansvarsfullt

Dela inte innehållet på denna webbplats med någon minderårig

©2023 PerfectDraft Europe SAS