1. Home
  2. Gåvor

Ge bort öl som gåva

56 produkter

Sortera efter

Populäritet

dropdown-arrow
Mest rabatterade
Populäritet
Bästsäljande
Nyaste först
Lägsta pris
Högsta pris
Ratebeer

79,90€

perfectD

34,90€

23,73€

Istället för

33,95€

39,90€

59,90€

box noël

19,95€

PrissänkningTill 18,95€

27,81€

Istället för

39,95€

55,90€

Istället för

69,90€

44,95€

BK noël

38,34€

Istället för

47,95€

31,95€

39,90€

Istället för

49,90€

Word Wide Beer

39,90€

29,90€

12,95€

50,00€

323,45€

5,00€ Pant inkluderad

Att ge en gåva till någon, oavsett om det är en present till en eller en gåva till henne, kommer aldrig att bli en lätt uppgift, särskilt när det gäller att hitta den perfekta presentidén. Den eviga frågan är "Vilken gåva ska jag ge honom?" Oroa dig inte, hos HOPT frågar vi oss själva ofta det också. Hitta den perfekta presenten till din hantverksmässiga ale och Craft-ölälskare med HOPT. Du som letar efter en födelsedagspresent, julklapp, farsdagspresent, morsdagpresent eller Alla hjärtans dag gåva, vilket är ett bra tillfälle att erbjuda en öl.

Vi har alltid haft gott om presentförslag till dig. Om du letar efter en originell gåva, en personlig present eller till och med en gourmetgåva, kombinera alla dessa kriterier med en presentförpackning som består av våra bästa öl. Introducera gåvan till världen av hantverksmässig öl genom ett urval av öl från hela världen som innehåller lager, IPA, Wheat Beer, Bitter, Stout eller Porter, valet är bokstavligen oändligt. Och om ett traditionellt bryggeri eller ett varumärke är särskilt nära sitt hjärta, varför inte ge en av våra öllådor från Delirium Tremens, Paix Dieu, Westmalle, Duvel ... det finns något för alla, oavsett deras smak i öl. En speciell favorit bland kunderna är Tripel Karmeliet och Kwak trälåda uppsättningar, som är två av våra bästsäljare och är alltid ett nöje att ta emot.

Och för att göra presentupplevelsen ännu längre, kan ingenting slå vår månatliga presentförpackning. Varje månad, ge dem en present av sex exceptionella öl, från vår ölkällare åtföljd av en öl i månaden och matchande ölglas från bryggeriet i månaden. En underbar gåva till en födelsedag och till lyckosten året runt.

Och om de inte är ett fan av flaska eller konserverad öl? Inget problem med PerfectDraft-öltappen och ett brett urval av ölfat kan du ge dem en gåva med god öl. Våra Party Pack-erbjudanden inkluderar de bästa ölmärkena inklusive 6 liter fat från Leffe, Lowenbrau, Hoegaarden, Budweiser med mera.

Eller om de är lite mer praktiska, ge honom / henne en bryggsats för att göra sin öl hemma, en unik present så att han / hon kan bli ett bryggproffs. Allt du behöver för att lära dig hur man brygger en öl av hög kvalitet med enkla recept som hon kan göra hemma och sedan delar resultatet av detta bryggningsäventyr med vänner.

Och om du fortfarande inte har en presentidé, hur är det med våra e-kort presentkort så att de kan välja från vårt breda utbud av öl eller lådor. Ta emot dina gåvor med våra snabba och tålliga hemleverans. Du kommer också att uppskatta kvaliteten på våra förpackningar för att säkerställa att din beställning levereras i ett perfekt skick, redo att ge den lyckliga en gåva.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans inom 5 arbetsdagar!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Don't waste a drop!

Subscribe to our newsletter to take advantage of your loyalty benefits, exclusive offers and to receive our latest hopped novelties.

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2021 InterDrinks SAS