Beery Christmas
Den perfekta gåvan för ölentusiasten!

Beery Christmas

Upptäck 24 exklusiva hantverksöl i årets Beery Christmas
79,90€

Leverans

Hem eller till ombud

Robust förpackning

Leverans inom en vecka

Kundtjänst

Måndag - Fredag | 9.00 - 17.00

24 Unika öl

I samarbete med 28 välkända bryggerier

Upptäck
en ny öl
varje dag!

Din chans är här, du kan nu åka iväg på ett riktigt äventyr! Med Beery Christmas så tar vi med dig på en jorden runt-resa med nya smakupplevelser och massor av ny kunskap att ta del av! I ett samarbete tillsammans med 28 internationella bryggerier som skapat 24 unika skapelser, så finns det garanterat något för alla!
undefined en ny öl   varje dag!

24 unika öl

bryggda bara för dig

14 länder

för en jorden runt-resa

28 bryggerier

samarbeten mellan världskända bryggerier

förpremiär

Wild Beer - IBIMI
IBIMI
Wild Beer
En saftig blandning av syrliga tranbär, salt och koriander i stilen Gose.
Alc.
5%
Serveringstemperatur
6° - 8°C
Stil
Gose

En helt unik adventskalender

Under ett års tid så har vi nu jobbat för att kunna erbjuda en annorlunda och spektakulär ölupplevelse, något som passar alla men som ständigt fortsätter att imponera och överraska både nybörjaren och ölentusiasten!
Årets adventskalender innehåller 24 hantverksöl, bryggda speciellt för detta tillfälle, bara hos HOPT!
Upptäck nya smaker och följ med oss på en smakresa jorden runt!
Dessa öl har bryggts exklusivt för årets adventskalender, av några helt fantastiska bryggerier! Äventyret är i dina händer och allt du behöver göra är att följa vägen!

användarvänlig

Missa inte våra serveringstips för den perfekta provsmakningen

15kg

En komplett upplevelse som du inte kommer att bli besviken över.

Hållbar

Stark och stötsäker förpackning

Mått

Höjd:49.8 cm Bredd:34.3 cm Djup:26.8 cm

Gör som många andra och gör Beery Christmas till en jultradition!

En kalender för finsmakaren
Den snyggaste kalendern på marknaden
Adventskalendern för vuxna
Ett urval av exceptionella öl

Sedan 2013 så har både ölentusiaster, ölnördar och nybörjare gjort Beery Christmas till en av deras jultraditioner!

337
Kundrecensioner från Ekomi
4,5
medelbetyg
Samuel
4.7/5
En superbra gåva!
Felicia
4.8/5
Jag återkommer definitivt nästa år!
Johan
4.3/5
Snabb leverans och bra förpackat!
Elin
4.9/5
Väldigt bra blandning av olika ölstilar som både överraskar och inspirerar.
vincent lelièvre

vincent lelièvre

Utan att ha gått på någon konst- eller arkitektskola har Vincent Lelièvre skapat sina egna universum sedan han var 14 år. Vincent får sin inspiration av både vad som finns runt omkring honom i vardagen och genom hans fantasi. Vi blev väldigt imponerade av hans tidigare skapelser och valde just honom för årets design!

besök illustratörens hemsida

Vi finns här för att besvara alla dina frågor.

Hur ser Beery Christmas ut?

En adventskalender fylld med 24 exklusiva hantverksöl från hela världen, gör väntan till julafton värd!

Hur vet jag vilken lucka som jag ska öppna? Finns det någon särskild ordning?

Beery Christmas är designad precis som en traditionell adventskalender med 24 luckor, med en ny öl varje dag.

Men för att göra saker och ting lite mer spännande så sätter vi bara ut nummer 1 på kalendern, resten får du klura ut själv! Är du lika redo som vi är?

Vilka öl finns i årets kalender?

Trodde du att vi skulle avslöja innehållet så lätt? Allt vi kan säga är att det är 24 hantverksöl i 24 olika ölstilar från 28 bryggerier.

Hur blandat är urvalet av öl?

Du kan hitta allt från ljus till mörk öl, bryggda enligt traditionella eller lite nyare metoder. Vi garanterar att du kommer hitta många favortiter!

Hur varierat är utbudet?

Ja men det är ju en självklarhet! Tänk dig 24 olika ölstilar från hela världen, ingen öl är den andra lik, vi hoppas att du är redo!

Beery Christmas, adventskalendern med 24 hantverksöl!

Älskar du både adventskalendrar och hantverksöl? Kan du inte bärga dig till julafton? Det kan inte vi heller, så vi har tänkt om den traditionella chokladkalendern och skapat en med hantverksöl i! Ge dig själv en tidig julklapp och gör väntan till julafton till ett sant nöje med en ny finöl varje dag!

Beery Christmas, utvalda hantverksöl som passar alla smaker

Beery Christmas Adventskalender innehåller 24 hantverksöl, exklusivt bryggda av 28 internationella och världskända bryggerier. Ta dina smaklökar på en världsturné med 24 öl från fem olika kontinenter, varje öl är bryggd i sin unika stil för att garanterat vidga dina vyer.

Urvalet och temat av öl i vår adventskalender ändras varje år, så att du garanterat får en ny och spännande överraskning varenda gång! Förgyll dagarna i väntan på julafton på allra bästa sätt, inte bara för dig själv men även för dina vänner och din familj!

Äventyret börjar den 1:a december via vår webbplats i miniformat och en provsmakningsguide som finns vid din sida under hela din upplevelse. Varje öl har sin historia som du absolut inte vill missa!Beery Christmas passar för både den ovissa men nyfikna, men även den erfarna ölentusiasten.

En adventskalender med öl som gör väntan till julen värd.

Beery Christmas är utformad precis som en traditionell adventskalender med en lucka för varje dag. Årets designer är illustratören Vincent Lelièvre från Lille (Frankrike), vars stil ligger någonstans mellan modern urbanitet och en fantasivärld. I år är vi uppe i den åttonde upplagan av Beery Christmas och vi har valt att ge lite extra kärlek till just bryggerierna! Vincent Lelièvre sätter varje bryggeri i rampljuset med sina detaljerade illustrationer, följ de markerade pilarna för att hitta rätt bryggeri. Tycker du inte om spel? Oroa dig inte, facit finns på baksidan!

Vi skulle vilja säga att årets Beery Christmas är ett riktigt konstverk på 15 kg och med en höjd på 50 cm, som passar både under granen och som dekoration i vardagsrummet. Förpackningen är inte bara snygg, utan är välpackad och stötsäker som garanterar en säker leverans hela vägen hem till dig! Vill du ha mer information? Kika då på startsidan under Leveransinformation

Hur går provsmakningen av Beery Christmas till?

Det är känt sedan länge att öl avnjuts bäst när den är kyld, men att få plats med hela din Beery Christmas är kanske lite klurigt tänker vi. Vi rekommenderar därför att du öppnar dagens lucka redan på morgonen och lägger ölen i kylen, så att den är redo att avnjutas direkt när du kommer hem. För att försäkra dig om att du får den bästa provsmakningen, så har vi inkluderat lite tips på matkombinationer och vilken serveringstemperatur som passar bäst för varje öl. Vi hoppas att du är lika redo som vi är!