Logo Hopt

0,00€

Beery Christmas, den bästa gåvan före jul

Orange wavesOrange waves
Illustrerad kartong med burkar och ett fyllt glas.Illustrerad kartong med burkar och ett fyllt glas.Illustrerad kartong med burkar och ett fyllt glas.

Ny: 25 öl att avnjuta!

Beery Christmas

Upptäck årets upplaga av adventskalendern!

0,00€

Leverans med Chronopost/Postnord

Till dörren eller ombudet.

beersbeersbeers

25 NYA ÖL

exklusivt framtagna för kalendern

customercustomercustomer

26 BRYGGERIER FRÅN HELA VÄRLDEN

och lika många historier att berätta

Iceberg illustrationIceberg illustration

Europas mest populära adventskalender med hantverksöl

Följ med på ett äventyr in i den otroliga världen av dem som skapat Beery Christmas! Våra ölbryggare kommer att dela med sig av vår gemensamma passion: nämligen öl.

Varje kväll i december kommer tusentals av oss i Europa att upptäcka en ny öl och framför allt nya smaker.

Bryggt exklusivt för dig, upptäck nya slags sätt att brygga för en unik och annorlunda smakupplevelse!

Iced mountainsIced mountains
  • bryggerierbryggerierBryggerierna
  • urvalurvalUrvalet
  • utseutseDesignern

Nya hantverksöl exklusivt bryggda för dig

Varje år arbetar vi hand i hand med bryggare från hela världen. Gå in i dessa mäns och kvinnors värld för att vidga din syn på öl!

HOPT i en låda!

The Beery Christmas är det som bäst summerar vårt dagliga arbete: ett urval av underbara bryggerier och ölsorter från hela Europa, särskilt bryggda i olika stilar för att garantera en ny upptäckt varje dag!

Signerad av Marie Gosselin

Marie Gosselin kommer ursprungligen från Normandie, men bosatte sig i Belgien i den prestigefyllda skolan Gobelins, reste sedan till Melbourne och landade slutligen i staden Lille i norra Frankrike

Nya hantverksöl exklusivt bryggda för dig
Nya hantverksöl exklusivt bryggda för dig
Nya hantverksöl exklusivt bryggda för dig
HOPT i en låda!
HOPT i en låda!
HOPT i en låda!
Signerad av Marie Gosselin
Signerad av Marie Gosselin
Signerad av Marie Gosselin
Klättring med en hjort under julperiodenKlättring med en hjort under julperioden

9:e utgåvan

Vi har förfinat vår expertis inom detta område under många år.

Sedan 2007

På Hopt har vi sedan 14 år tillbaka erbjudit det största urvalet av öl på nätet.

Kundtjänst

Vi svarar på alla dina frågor. Vår kundtjänst finns på plats för att hjälpa dig mellan måndag till fredag, kl. 8-16.

ÖppnareÖppnareÖppnare

En liten förhandsvisning...

Illustration av en man och en kvinna som håller en öl i handen.Illustration av en man och en kvinna som håller en öl i handen.Illustration av en man och en kvinna som håller en öl i handen.
Effet Papillon bryggeri - common.beer PASSION GINGEMBREEffet Papillon bryggeri - common.beer PASSION GINGEMBREEffet Papillon bryggeri - common.beer PASSION GINGEMBRE
Illustration av en man som använder en öltappIllustration av en man som använder en öltappIllustration av en man som använder en öltapp
Põhjala bryggeri - common.beer RukkiväliPõhjala bryggeri - common.beer RukkiväliPõhjala bryggeri - common.beer Rukkiväli
Illustration av en man som ler och håller en vetekvist med armarna i kors.Illustration av en man som ler och håller en vetekvist med armarna i kors.Illustration av en man som ler och håller en vetekvist med armarna i kors.
Vocation bryggeri - common.beer Toucan tropicVocation bryggeri - common.beer Toucan tropicVocation bryggeri - common.beer Toucan tropic

PASSION GINGEMBRE

Effet Papillon bryggeri

En gammal tysk stil som uppdaterats med en syrlig kombination av passionsfrukt och bitande ingefära.

En berliner weisse som kommer att glädja dina smaklökar.

Rukkiväli

Põhjala bryggeri

En rökig öl med en gnutta av krispig råg för en söt julöl.

En rejäl mängd råg för att ge en behaglig kryddig smak.

Toucan tropic

Vocation bryggeri

En fruktig och saftig IPA med HBC-humle.

En riktig IPA!

Logo

En adventskalender för de stora

Logo

Helt enkelt den bästa adventskalendern

Logo

De häftigaste kalendrarna

Logo

Adventskalendern för finsmakare

Dags för det nionde äventyret!

Beery Christmas är ett helt år av arbete för att erbjuda dig den bästa upplevelsen kring ett ämne som vi alla brinner för: öl!

25 öl under 24 dagar för att upptäcka nya smaker och för att vidga visionen av hantverksöl.

  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018

400,000 ölälskare har köpt sedan 2013

337 recensioner från kunderna i Ekomi och 4,5 genomsnittligt betyg

High score

Jag erbjöd Beery Christmas till min make och han älskade överraskningen!

Julia

Första upplevelsen av Beery Christmas och jag älskade det!

Anton

Jag tycker att idén är mycket originell! Vi väntar otåligt tills den 1:a december för att få smaka på ölen!

Fiona

Almost big score

Mycket fin adventskalender och väl förpackad!

Ludwig

Snabb leverans och ordentligt förpackad!

Logo Chronopost

13 kg

Till och med förpackningen är en fröjd för ögat!

Förstärkt förpackning

Högkvalitativ och stöttålig förpackning.

Mått

Höjd: 50 cm Längd: 35 cm Djup: 27 cm

Koldioxidutsläpp

Vi klimatkompenserar för leveransernas klimatpåverkan på egen bekostnad.

Vi svarar på alla dina frågor

Du sa 25 öl? Men det är ju bara 24 dagar till julafton.

I en av luckorna gömmer sig en enastående smakupplevelse med en kombination av två fantastiska hantverksöl!

Hur ser Beery Christmas ut?

En adventskalender fylld med 25 exklusiva hantverksöl från hela världen, gör väntan till julafton värd!

Hur vet jag vilken lucka som jag ska öppna? Finns det någon särskild ordning?

Beery Christmas är designad precis som en traditionell adventskalender med 24 luckor, med en ny öl varje dag. Men för att göra saker och ting lite mer spännande så sätter vi bara ut nummer 1 på kalendern, resten får du klura ut själv! Är du lika redo som vi är?

Vilka öl finns i årets kalender?

Trodde du att vi skulle avslöja innehållet så lätt? Allt vi kan säga är att det är 25 hantverksöl i 24 olika ölstilar från 28 bryggerier.

Hur blandat är urvalet av öl?

Du kan hitta allt från ljus till mörk öl, bryggda enligt traditionella eller lite nyare metoder. Vi garanterar att du kommer hitta många favortiter!

Hur varierat är utbudet?

Ja men det är ju en självklarhet! Tänk dig 24 olika ölstilar från hela världen, ingen öl är den andra lik, vi hoppas att du är redo!

Beery Christmas, adventskalendern med hantverksöl!

Gillar du hantverksöl och tanken på en adventskalender som hjälper dig att vänta till den 24:e december? Unna dig en kalender med hantverksöl! Den traditionella chokladadventskalendern som vi är vana vid finns nu med öl! Varje dag öppnas en ny lucka med en ny smakupplevelse. Det är omöjligt att bli uttråkad i väntan på julafton

Beery Christmas, ett sortiment av öl för alla

The Beery Christmas består av 25 exklusiva hantverksöl som bryggs speciellt för tillfället. Ingen brist på kvalitet med öl från 28 världsberömda hantverksbryggerier. Beery Christmas är också en möjlighet att upptäcka nya smaker varje dag genom 25 olika ölstilar. Res runt i världen med öl från fem kontinenter och ge dig ut på en smakresa som kommer att glädja dina smaklökar.

Dessutom förnyas vårt urval av adventskalendern varje år för att garantera överraskningsmomentet och för att hålla spänningen vid liv fram tills den 24:e december. Alla ölsorter kommer att överraska och glädja både nykomlingar och redan trogna kunder! Beery Christmas är en modern och aktuell julkalender som är en utmärkt present, men även till dig själv, för att invänta tomtens ankomst.

Från och med den 1:a december kan du uppleva dagens lucköppning tillsammans med alla andra via vår minisajt, en smakguide som vägleder dig genom hela upplevelsen. Varje dag har du möjlighet att fördjupa dina ölkunskaper, lära känna bryggeriet och lära dig om nya ölstilar

Ölkalendern som hjälper dig i väntan på julen

Beery Christmas är utformad som en traditionell adventskalender, med en särskild lucka för varje öl. I år har den utformats av den Lille-baserade illustratören Marie Gosselin, en konstnär som fascineras av upptäckter och natur och vars teckningar är en inbjudan till att resa till fantasiländer. För denna 9:e upplaga har vi valt att inkludera våra ölbryggare. För detta tillfälle har Marie Gosselin hyllat dem genom att teckna ansiktena på alla de män och kvinnor som deltagit i detta otroliga äventyr.

Räkna ner dagarna i december genom att följa ledtrådarna som är gömda i designen. De hjälper dig att hitta platsen för nästa öl. Dag för dag kommer du att upptäcka var och en av de exceptionella ölen i denna adventskalender för 2021. För dem som inte är så entusiastiska kan du hitta ölens placering direkt på baksidan av vår kalender.

Beery Christmas adventskalender är ett dekorativt objekt i sig och den kan ställas ut i vardagsrummet eller bredvid julgranen under hela december. Den kommer inte att gå obemärkt förbi med sina 50 cm höjd, 27 cm djup och vikt på 13 kg. På grund av dess imponerande storlek föreslår vi att du väljer hemleverans. Men oroa dig inte, våra förpackningar är oerhört stöttåliga.

Hur avnjuter man bäst öl från adventskalendern?

En öl ska naturligtvis alltid drickas väl kyld, men tyvärr är det omöjligt att lägga hela kalendern i kylskåpet! HOPT råder dig därför att ha som vana att öppna dagens lucka varje morgon, lägga ölen i kylskåpet för att slutligen avnjuta den på kvällen! Missa inte heller våra tips på matkombinationer och den ideala serveringstemperaturen för varje öl.

Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick på ett ansvarsfullt sätt. Gravida kvinnor avråds starkt från att dricka alkohol. Försäljning av alkohol till minderåriga är strängt förbjudet. Genom att få tillgång till våra produkter bekräftar du att du är över 20 år. InterDrinks, Lille, Frankrike