1. Flaskor
  2. Delirium Nocturnum
Flaskor - Delirium Nocturnum

Ett belgiskt öl med större liv än liv med rika malter och frukt, mocka anteckningar

Kännetecken

Beer Style Family
Starköl
Volym
33 cL
Alkoholhalt
8.5°
Land
Belgien
Färg
mörk
Typ
Mörk starköl
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Delirium Nocturnum skapades 1999 för att fira 10-årsjubileum för sin stora syster, bryggad av Brasserie Huyghe, skapare av den legendariska Delirium Tremens belgiska Pale Ale.

Den stora buketten häller djup kastanjebrun med ett tjockt solbrunt huvud och har karamell, mocka, choklad och mörk frukt med en förförisk lakrits- och pepparkaraktär.

Lika inbjudande är gommen salt med läckra bitterrostade lappar och en lakrits- och chokladkaraktär som väcks till liv av en iögonfallande alkoholhaltig lapp. Provsmakningen avslutas på en hinkig blomning som framkallar portvin.

 

Delirium Nocturnum

Brasserie Huyghe

3,25€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
Flaskor - Delirium Red
Delirium Red
Brasserie Huyghe4/53,30€/ enighet
3,30€
2,29€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.