1. Flaskor
  2. Straffe Hendrik Quadruple
Flaskor - Straffe Hendrik Quadruple

En rikmalt Quadrupel full av komplexa frukt- och jästsmak

Kännetecken

Beer Style Family
Quadrupel
Volym
33 cL
Alkoholhalt
11°
Land
Belgien
Färg
mörk
Typ
quadrupel
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Tillåt Straffe Hendrick Quadrupel att ta dig till den komplexa, malty världen av Quadrupel öl. Fullkroppslig och lugnande, Quadrupels kräver en lång modning för att slutföra jäsningscykeln och utveckla hela sortimentet av egenskaper, något där De Halve Maan-bryggeriet är särskilt skickligt.

Hällande mahogny med röda höjdpunkter som är typiska för stilen, är denna öl kapad av ett vitt huvud, anmärkningsvärt både i kvalitet och kvantitet. Från under det här anmärkningsvärda huvudet släpps en komplex bukett som spricker med dofter som melon och bär och rökiga, smakfulla kaffe- och maltnoter.

Det ger också en indikation på likörliknande kvalitet tack vare den iögonfallande alkoholnoten.

På tungan finns det en ännu större komplexitet med mer röd frukt och druvsmak, som snabbt förtärs av ljust rostade anteckningar och tips av jammy stewed frukter. Medan alkoholen definitivt gör sin närvaro känd, är den fortsatt balanserad och lägger vidare till den här ölens utmärkta balans.

Straffe Hendrick Quadrupel av De Halve Maan är ett utmärkt exempel på sin typ, vilket bekräftar bryggeriets välförtjänta rykte.

Straffe Hendrik Quadruple

Brasserie De Halve Maan

3,39€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
2,90€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.