1. Home
  2. Flaskor
  3. Saison Dupont
Flaskor - Saison Dupont

En klassisk belgisk Saison öl sedan 1844

Kännetecken

Beer Style Family
Saison
Volym
33 cL
Alkoholhalt
6.5°
Land
Belgien
Färg
blond
Typ
saison / farmhouse
Utseende
Hazy guld
Arom
Jäst, malt, frukt, humle
Smak
Frukt, söt, humle, älskling
Bitterhet
Sötma
Elegant & Kryddig
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Bryggd sedan 1844 på Dupont gården, är Saison Dupont en klassisk belgisk öl och en riktmärke bland belgiska Saison öl. Dess recept använder humle som nyligen skördats i slutet av sommaren. Ölet är sedan moget över vintern i beredskap för vårstart.

Häller galet guld med ett ihållande lacy-huvud, buketten lever med lätta malter och vid uppvärmning ökar den mer fruktig, hoppy dofter.

Gommen är initialt fruktig och söt, följt omedelbart av en våg humle med en bitterhet som växer i intensitet under provsmakningen, når en crescendo för att dela ytan med honungade, fruktiga smaker som ger en behaglig sötnos.

Saison Dupont

Brasserie Dupont

2,39€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
31,95€
32,95€
PrissänkningTill 31,01€
Flaskor - Ciney blonde
Ciney blonde
Ciney5/52,29€/ enighet
2,29€
2,69€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

VAD FOLK SÄGEROM OSS
LazyImage
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.