1. Flaskor
  2. Founders CBS 2018
Flaskor - Founders CBS 2018

En sublime fatmognad Gourmet Stout bryggd med äkta kanadensisk lönnsirap

Kännetecken

Beer Style Family
Stout
Volym
35.5 cL
Alkoholhalt
11.6°
Land
USA
Färg
svart
Typ
imperial stout
Utseende
Jet-svart, litet mahognyhuvud, lat karbonering
Arom
Molassor, treacle, karamell, Vanilj, Kakao, Lönnsirap
Smak
Slick mocka, vanilj, lönn och toffee toner
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Hot på grundarna av grundareens väldigt framgångsrika Kentuck Breakfast Stout kommer CBS (nej, inte tv-stationen). Canadian Breakfast Stout - en sublime fat-aged Gourmet Stout bryggd med äkta canadisk lönnsirap för en söt, bräcklig smak av lönn och melass.

Slät jet-svart under ett flyktigt brunt huvud, CBS är full av klassiska mörka rosta malt och kakao toner, med en förförisk vanilj-lönn baknote.

Denna profil återges på gommen, placerad i en slick kropp med lämpligt lat karbonering och en bitterhet som är den perfekta matchen för den söta, boozy ahornkaraktären som gör provningen till en extremt jämn mjuk finish.

Founders öl levereras av grundare med en kort bästa före datum, som i vissa fall kanske redan har passerat. Men det betyder inte att öl är dålig. Liksom många Imperial Stouts är KBS och CBS öl som inte kommer att förstöra. Faktum är att det blir bättre med åldern, så om du kan bära för att motstå att öppna den blir den bättre och bättre i din källare under de kommande åren ...

Founders CBS 2018

Founders Brewing Company

6,29€
/styck8,99€
slut på lager
Login eller Skapa ett konto för att få ett e-postmeddelande så snart produkten är tillgänglig
Tålig förpackning
Gratis returnering
Flaskor - Angelus
-30%
Angelus
Brasserie Lepers4/52,09€/ enighet
2,09€
Istället för2,99€
2,79€
2,69€
5,20€
Istället för6,50€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.