1. Flaskor
  2. Gouden Carolus tripel
Flaskor - Gouden Carolus tripel

En klassisk, traditionell belgisk trippel med fint tillverkade fruktiga malts och kryddig belgiska jästsmaker

Kännetecken

Beer Style Family
Tripel
Volym
33 cL
Alkoholhalt
Land
Belgien
Färg
blond
Typ
tripel
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Gouden Carolus Tripel bryggdes först 1491 för Riddarna den Gyllene Skinnet, samma recept som Het Anker Brewery använder idag.

En ljus blond tack vare den exklusiva användningen av blek malt, buketten är fruktig och kryddig med jästnoter och en attraktiv humleprofil.

Smaken är kraftfull som man kan förvänta sig för en karaktäristisk trippel. Det finns inbjudande aprikos- och orange anteckningar som leder till en torr, uppfriskande finish. Tack vare flaskbehandling kommer detta öl att förbättras med tiden.

Gouden Carolus tripel

Brasserie Het Anker

2,69€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
2,79€
2,69€
37,67€
Istället för42,99€

5,00€ Pant inkluderad


LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

VAD FOLK SÄGEROM OSS
LazyImage
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.