1. Flaskor
  2. Bush Caractère
Flaskor - Bush Caractère

En traditionell stark öl med mycket karaktär, bryggd av Dubuisson!

Kännetecken

Beer Style Family
Pale ale
Volym
33 cL
Alkoholhalt
12°
Land
Belgien
Färg
bärnsten
Typ
Belgisk pale ale
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Amber Bush står som en av de starkaste öl från Belgien. Det är ett bärnsten som är toppjästat. Det är främst gjord av malt, humle, naturligt socker och vatten från bryggeriets underjordiska och unika jäst som har själviskt bevarats i 65 år.

Dessutom har det fördelarna med en mognadstid från 4 till 6 veckor mellan bryggning och tappning, i syfte att förfina aroma och smaker. Denna starka öl häller en mörk bärnstensfärg toppad av ett kompakt och imponerande huvud.

Det släpper mycket fruktiga aromer av malt och karamell med dofter av alkohol. I munnen kan man lukta salta och fruktiga smaker med anteckningar av päron och karamell. Kryddiga toner slår också i gommen. Lätt bitterhet drunknas av den starka närvaron av alkoholen på baksidan av munnen.

Bush Caractère

Brasserie Dubuisson

2,90€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.