1. Flaskor
  2. Corona Extra
Flaskor - Corona Extra

Lätt, citrusliknande och superuppfriskande: upptäck det mest sålda ölet i Mexiko!

Kännetecken

Beer Style Family
Pale Lager
Volym
35.5 cL
Alkoholhalt
4.6°
Land
Mexiko
Färg
blond
Typ
lager
Utseende
Ljus gyllene, vitt skum
Arom
Aromer av malt och citron
Smak
Smaker av malt, spannmål och citron, lätt bitterhet
Örtig & Delikat
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

En av den mest exporterade mexikanska ölen är Corona Extra, en legend bland lagerälskare.

Bryggd speciellt för den mexikanska värmen, denna latinamerikanska klassiker är känd för sin lätta kropp och citrushumle.

Gyllene och full av skarpa, färska malter och örter. Lyfts med livlig kolsyra som tillsammans ger denna öl sin unika mexikanska karaktär!

En av de mest exporterade mexikanska ölen, Corona Extra, är en legende bland Lager-älskare. Denna latinamerikanska klassiker är bryggd speciellt för det brännande klimatet och är känt för sin lätta kropp och citrus humle. Genom att hälla ljust guld är kroppen full av skarpa, rena lätt syrliga malter och ört-, citrusnoter, allt lyfta med en livlig kabonering som tillsammans ger detta öl sin unika mexikanska karaktär!

Corona Extra

Corona

2,19€/styck
på lager

4

2,08€

/styck

6

2,01€

/styck

Tålig förpackning
Gratis returnering

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.