1. Flaskor
  2. Mont Blanc - Wit 33cl
Flaskor - Mont Blanc - Wit 33cl

Prisbelönt Blanche från hjärtat av de franska Alperna

Kännetecken

Beer Style Family
Veteöl
Volym
33 cL
Alkoholhalt
4.7°
Land
Frankrike
Färg
Veteöl
Typ
witbier
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Elegant & Kryddig
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Brasserie Mont Blanc är känt för sina öls renhet och ligger i det rena alpina glaciärvattnet som används i bryggningsprocessen.

Mont Blanc La Blanche fortsätter denna tradition av exceptionell renhet och kombinerar en attraktivt disig halmkropp och fluffigt vitt huvud med glatt citrus och skarpa vete malt malt.

Denna rena, vassa vete maltkaraktär lyser dock i en smal, lågkarboniserad kropp, med hjälp av mer citrusiga citroner och en lätt gräsande humlekaraktär som tillsammans gör detta så uppfriskande.

Mont Blanc - Wit 33cl

Brasserie du Mont Blanc

3,10€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.