1. Home
  2. Flaskor
  3. Boon Oude Geuze 25 cl
Flaskor - Boon Oude Geuze 25 cl

Den ultimata traditionella belgiska gueuze?

Kännetecken

Beer Style Family
Lambic
Volym
25 cL
Alkoholhalt
Land
Belgien
Färg
bärnsten
Typ
gueuze
Utseende
Disig apelsinton
Arom
Sur, fruktig, träig
Smak
Torr, citron, grapefrukt, ingefära
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Oude Gueuze, brygdd i Belgien av mästarna av Gueuze, F Boon, är kanske den ultimata traditionella belgiska Gueuze som består av 90% 18-månaders gammal lambic, 5% ung lambic och 5% treårig öl för en rik och komplex spontan jäsningskaraktär.

Disig apelsinton med ett varaktigt vitt skum, domineras av sura toner av attraktiv citron, grapefrukt, i kontrast med en karaktäristisk träig bakgrund.

Ensemblet är mjuk grapefrukt, citron och ingefära, med en ledtråd av muskotnöt, vilket leder till en träig och torr finish.

Boon Oude Geuze 25 cl

Brasserie F. Boon

2,69€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
1,90€
2,40€
Flaskor - Brahma Pils
Brahma Pils
AB InBev4/52,39€/ enighet
2,39€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

VAD FOLK SÄGEROM OSS
LazyImage
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.