Flaskor - Duo Pack: BCBS Bourbon Madness 2020 & 2021

Duo Pack: BCBS Bourbon Madness 2020 & 2021

Saveur Bière

229,80€
  • Koldioxidkompensation av leveranser och returer

  • Skadeståndssäkra förpackningar och gratis returer

Flaskor - Duo Pack: BCBS Bourbon Madness 2020 & 2021

Kännetecken

Antal öl
13 öl
Assortment Glass Count
1 glass
Antal stilar
4 styles
Antal länder
2 countries
Antal färger
2 colors
Land
USA
Tålig förpackning

Tålig förpackning

Välj hur och när du vill ha leverans

Välj hur och när du vill ha leverans

Kundtjänst

Kundtjänst

Beskrivning

En fantastisk uppsättning som innehåller samlingarna Bourbon Madness och BCBS Bourbon Madness 2021!

 

Bourbon Madness är tillbaka med en uppsättning av 7 exceptionella öl och ett glas från Fremont, alla lagrade på bourbonfat.

Du kommer att ha några fantastiska smakupplevelser framför dig!

 

I den här uppsättningen hittar du :

The Bruery So Happens It's Tuesday 2021 är en mörk öl som lagrats på bourbonfat, sammetslen med en otrolig komplexitet.  

Bourbon County Brand Stout 2020, en amerikansk black ale från Goose Island som lagrats på bourbonfat, för intensiva aromer av choklad, trä, kaffe och bourbon.

Drake's Death of the Sun (2020) är en amerikansk imperial stout som lagrats i över ett år på Heaven Hill Bourbon Barrels.

Alesong Rackhouse Reserve är en amerikansk black ale med aromer av söt bourbon, vanilj och ek, med choklad, rostad malt och karamell.

Tempest All the Leaves Are Brown - Bourbon Barrel är en mörkbrun skotsk brown ale med aromer av lönnsirap, rostat bröd, karamell och bourbon.

Founders CBS är en amerikansk black ale som lagrats på bourbonfat med lönnsirap, vilket ger den en riktigt gourmetliknande, dessertliknande arom och smak.

Fremont 12th Anniversary Stout 2021 är en exceptionell amerikansk öl som bryggs för bryggeriets 12-årsjubileum. Den svarta färgen avslöjar aromer av rostad malt, kaffe, melass, ek, vanilj, körsbär och choklad. 

Ett glas från Fremont

 

BCBS Bourbon Madness 2021 Boxed Set innehåller totalt 6 öl: 

Founders Canadian Breakfast Stout 2019, en läcker amerikansk black ale bryggd med lönnsirap för att fylla på med godhet. 

Fremont Cinnamon Coconut B-Bomb 2021, en mörk öl som bryggs med kanel och kokosnöt, vilket ger ett otroligt imponerande resultat. 

The Bruery - So Happens It's Tuesday 2021 är en mörk svart ale med ett fint beigefärgat skum och aromer av trä, bourbon, vanilj, choklad och rostad malt. 

The Bruery - All The Chocolate Cows 2021 har en mörk färg med ett beigefärgat skum och aromer av kakao, rostad malt, kaffe, choklad, vanilj och bourbon. 

Alesong - Mocha Rhino Suit är en imperial milk stout som lagrats på bourbonfat med nicaraguanskt kaffe och honduransk kakao. 

Goose Island Bourbon County Brand Stout 2021 är en mjuk, gourmetmörk öl med aromer av choklad, kaffe, rostad malt och bourbon. 

OBS! Om det skulle uppstå problem vid leveransen av denna vara, så finns det en möjlighet att vi inte kommer kunna skicka om varan på grund av det begränsade lagret.

Duo Pack: BCBS Bourbon Madness 2020 & 2021

Saveur Bière

229,80€
  • Koldioxidkompensation av leveranser och returer

  • Skadeståndssäkra förpackningar och gratis returer

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS