1. Flaskor
  2. Tsingtao
Flaskor - Tsingtao

Kinas mest kända och mest uppfriskande export

Kännetecken

Beer Style Family
Pale Lager
Volym
33 cL
Alkoholhalt
4.7°
Land
Kina
Färg
blond
Typ
lager
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Örtig & Delikat
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Tsingtao öl är en klassisk pils, internationellt känd för sin lätta, uppfriskande kvalitet. Tsingtao, som häller ljusa halmblondor som är täckt av ett tätt, stabilt vitt huvud, erbjuder fräscha blommiga humle-dofter.

Full av fina malts, smaken är lätt och välbalanserad, med mjuka, fruktiga smaker och en subtil humleprofil och en blandning av aromatiska smaker. Denna fräscha, uppfriskande blondin är en klassiker som är lätt att dricka.

Tsingtao

Tsingtao

2,15€
/styck2,69€
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

VAD FOLK SÄGER OM OSS
LazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.