1. Home
  2. Flaskor
  3. Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée
Flaskor - Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée

Prisbelönt fruktig bière de garde med eleganta rostade spannmålslag

Kännetecken

Beer Style Family
Amber Ale
Volym
33 cL
Alkoholhalt
6.7°
Land
Frankrike
Färg
bärnsten
Typ
bière de garde
Utseende
Arom
Smak
Bitterhet
Sötma
Maltig & Utsökt
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Page 24 Ambrée Reserve Hildegarde är en äkta produkt från norra Frankrike, bryggd enligt tradition för att uppnå den prestigefyllda Saveurs en'Or regionalproduktsetiketten. Med endast humle och spannmål som producerats i Flandern har detta exceptionella öl vunnit priser vid olika evenemang inklusive den berömda Concours Générale Agricole i Paris 2007 och 2009.

Genom att hälla ett djupt apelsin som är täckt av ett imponerande vitt huvud, andas Réserve Hildegarde med fruktig doft med citron, citrushoppar och maltade detaljer som framkallar smört rostat bröd och karamell. Det finns också lätt paprika och kryddanoter.

Gommen avslöjar en symfoni av smaker, i en väl rundad kropp full av rostat malt och fruktig, aromatisk humle. Ensemblen framkallar rostade säd, citrus och röd frukt, med det bästa antydan till lakrits, vilket leder till en bitterhet som bygger hela smakprovningen.

Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée

Brasserie Saint Germain

2,60€/styck
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering
2,50€
2,39€
2,79€

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

VAD FOLK SÄGEROM OSS
LazyImage
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.