1. Home
  2. Gåvoboxar
  3. Apéro för två
Gåvoboxar - Apéro för två
Tålig förpackning
Gratis returnering
Kundtjänst

Beskrivning

Med 6 fantastiska öl som påminner oss om kärlek, två Sensorik provsmakarglas som passar perfekt för att upptäcka nya smaker!

Ölen som ingår:

Lindemans Peachesse: en belgisk lambic med en gul-orange färg och smaker av persika, jäst och godis.

Hoegaarden Forbidden Fruit: en belgisk "Golden Ale" med en bärnstensfärg och smaker av malt, örter, jäst och frukt.

Bellerose är en belgisk blond ale med smaker av jäst, malt och humle.

Crime Passionnel från det belgiska bryggeriet De Dochter Van De Korenaar är en bärnstensfärgad veteöl med citrus-, vete- och exotiska fruktsmaker.

Les Bons Voeux de la Brasserie Dupont är en "Saison" med en blond färg, en lätt surhet hintar av koriander, humle och kryddor.

Magic Rock Salty Kiss är en engelsk Gose med en gyllene färg och smaker av citrusfrukter, röda bär och malt i en kryddig ensemble.

Apéro för två

Saveur Bière

    -17%
24,90€
/styck29,90€
på lager
Tålig förpackning
Gratis returnering

LazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

VAD FOLK SÄGEROM OSS
LazyImage
Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.