16/01/20181 minuter att läsa

Ett nytt år, nya möjligheter och en helt ny blogg..

Gott nytt år och välkommen till Saveur Bière och Hopts nystartade hantverksöl-blogg.

Eftersom att vår tidning Allez Hop! varit så lyckad 2017, så ville vi fortsätta med att dela med oss av vår kärlek till allt som är relaterat till öl.

Allez Hop! var framgångsrikt för Saveur Bière Frankrike med nästan 100 000 exemplar som delades ut till våra kunder. Tyvärr så var denna tidningen endast tillgänglig på franska och vi tänkte att vi kan göra bättre än så!

Det är därför som vi lanserar denna blogg som kommer att finnas på ett flertal språk som svenska, engelska, franska, spanska, italienska och holländska! Så att alla från nybörjare till ”beer geeks” och nybryggare till bryggmästare, kan ta del av alla våra nyheter och ha koll på dem senaste öltrenderna men även lära sig mer om hanverksöl och hur man brygger. Så att man så småningom kan bli en “beer geek” eller bryggmästare!

Vi strävar efter att bloggen ska bli en plats där hanverksöl kombineras med livsstil, resor, historia och mycket mer! [Vi vill ju även skapa ett innehåll som du som läsare skulle uppskatta, så kom gärna med förslag och idéer!]

 

Tack ännu en gång för att du hänger med oss på vårt äventyr och vi hoppas att du kommer att ha en rolig läsning!

 

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 InterDrinks SAS