08/04/20221 minuter att läsa

King of beer är tillbaka med PerfectDraft Budweiser Light på fat!

Den amerikanska Budweiser är en av de mest kända i världen. Om många ölälskare har njutit av att upptäcka den här lagerölen på fat kommer du att bli glad över att höra att bryggeriet är tillbaka med ännu en referens hos PerfectDraft. När det varma vädret kommer tillbaka föreslår vi att du upptäcker Budweiser Light tillsammans med din PerfectDraft dispenser.

Budweisers historia

Märket skapades av två tyska emigrerade bryggare vid namn Anheuser och Bush år 1876. Med en passion för öl lärde de sig om bryggning och bryggningsprocessen genom att resa till staden Budjovice i Tjeckien. När de sedan återvände till USA hämtade de inspiration från resan för att skapa en lätt och uppfriskande öl som skulle tilltala alla. 

Denna numera historiska öl tillverkas av kornmalt, rismalt och humle, vilket ger den en kryddig, lätt bitter smak. De två bryggarnas satsning blev framgångsrik och Budweiser blev "king of beer" år 1890 och blev snabbt standard för lättöl. 

Idag är amerikanska Budweiser den mest sålda ölen i världen och framgången spred sig snabbt över hela världen. Bryggeriet var tvunget att producera mer och mer för att möta den ständigt växande globala efterfrågan.

Sortimentet utökades sedan med flera nya ölsorter under varumärket Bud beer.Budweiser Light, Budweiser Ice, Budweiser Light Lime och Budweiser 66 är huvudsakligen lätta, nästan alkoholfria och uppfriskande öl.

Budweiser Light för en lätt fatöl

Men bryggeriets ambitioner stannar inte där, efter att ha erövrat världsmarknaden för buteljerat öl är detta varumärket tillbaka på scenen för fatöl. Vi bjuder in dig att upptäcka det nya fatet PerfectDraft Bud Light. 

Du har njutit av den klassiska Budweiser på fat, men nu kan du upptäcka en lättare version av denna lageröl med Budweiser Light. Njut av en törstsläckande lageröl som bara är på 3,5%. Den här lagerölen har ett tjockt, fluffigt vitt skum och aromer av spannmål, t.ex. malt.

För att njuta av den på bästa sätt rekommenderar vi att du serverar din Budweiser Light fatöl vid en temperatur mellan 3 och 6 °C.

 

ALKOHOLMISSBRUK ÄR FARLIGT FÖR HÄLSAN, KONSUMERA MED MÅTTA.

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor

Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram

Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi

Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

PerfectDraft Europe SAS är medlem i El-Kretsens WEEE Compliance-system. Besök El-Kretsens webbplats (https://www.el-kretsen.se/ ) för information om hur du gör dig av med ditt hushållsavfall.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS