18/01/20183 minuter att läsa

Nu så är det dags! Hopt granskar Fotbolls-VM 2018

Vare sig om du är ett fotbollsfan eller inte, så är det omöjligt att förneka att inget spektakel kan konkurrera med ”FIFA World Cup Finals”. Vart fjärde år så samlas dem allra bästa internationella spelarna och är en höjdpunkt i alla sportfånars kalender!

 

Med nöje, smärta och glöd så är Världsmästerskapet ett av de få tillfällena där drömmar krossas eller går i uppfyllelse och där hjältar blir till. Nu år 2018 så reser detta fantastiska mästerskapet till Ryssland för att ta del av denna förträffliga idrottsgren!

 

 

Världscupen

 

Ett mästerskap med nästan 90 år på nacken, Fotbolls-VM är rik på en historia av häpnadsväckande segrar och förluster, med många världskända idrottare.

 

Vem kan glömma Pelés mål i Fotbolls-VM år 1958 som har blivit en av världens mest kända VM mål genom tiderna, eller Maradonnas ”Hand of God”, men även Paul Gascoignes tårar i Turin under VM i Italien 1990.

Har du aldrig hört talas om dem, så är det något som du borde ta en titt på.

Vad som är mest anmärkningsvärt i fotbollens historia, är att innan sociala medier var så stort som det är idag, så lyckades alla dessa oförglömliga stunder spridas runt om i världen på bara ett ögonblick och förblev ett minne för livet för många människor!

Fotbollen är ett av de få fenomen som har förmågan att få oss att känna som att vi tillhör ett specifikt lag eller en klubb, men samtidigt så hittar vi ett sätt att träffas sida vid sida för att uppleva denna fotbollsfest.

 

 

Världsklass

 

Vart fjärde år hålls Världsmästerskapen i fotboll och det är evenemanget där världens allra bästa internationella fotbollstalanger samlas i de bästa arenorna för att slåss om segern. Från Wembley till Stade de France och vidare till Estádio do Maracanã. Atmosfären är alltid laddad och när konkurrensen är bra, då måste läget vara lika inspirerande.

 

“All the world’s a stage” – Shakespeare

 

Världscupens teater kommer att spelas upp i arenor från Königsberg vid Östersjön, till Jekaterinburg i öst, vidare till tidlösa St. Peterburg och därtill i Sotji vid svarta havet och sist men inte minst, Luzjnikistadion i Moskva som blev vittne till när öst mötte väst 1980 under de olympiska spelen i Moskva. Det är inte bara arkitekturen som är enastående, utan fotbollens kvalitet är även något att skåda. Med inspirerande namn som Gareth Bale, Christiano Ronaldo, Zlatan och Lionel Messi som deltagare, supportrar är garanterade en föreställning av begåvade atleter.  

 

 

Världsfest

 

För somliga supportar så varar fotbollsfesten ända tills final men för andra länder som Italien och Nederländerna, så hann festen inte ens börja! Att dessa lagen skulle åka ut var en överraskning för alla, men det är sådana förbluffande händelser som är det fina med fotbollen, att den har förmågan att kunna förena människor med olika nationaliteter och supportar som har olika färger på sina fotbollströjor.

 

“One love, one heart, let’s get together and feel alright” -  Bob Marley

 

 

Ett annat fenomen som många känner lika mycket glöd för som fotboll är hantverksöl, det är nästintill något heligt för många! Om du ser dig runt omkring i din lokala pub, så kan du se olika typer av ölälskare samlas för att njuta av sitt gemensamma intresse.

 

Som min mamma brukade säga: ”Det är inte roligt om vi alla är likadana.”. Vare sig du är en ”beer geek” eller nybörjare, en finsmakare eller en bryggmästare, så har du någon gång lärt känna någon som du vanligtvis inte umgås med kanske, tack vare ert delade intresse.

 

Kanske kommer ditt lag att vara kvar tills finalen, eller kanske få ett snabbt slut, men i vilket fall som helst så är 2018 Fotbolls-VM ett bra tillfälle att samlas för att fira. För att heja på ditt lag, så kan du antingen gå till kvartersklubben och se fotbollsmatchen på en storbildstv, eller så kan anordna en ölfest hemma med dina goda vänner. Hur du än väljer att fira så kommer du nog att inse att fotboll och öl är som gjorda för varandra.

För att förbättra förhållandet mellan öl och fotboll, så har Världsmästerskapen i fotboll 2018 ingått i ett långt partnerskap med ABInBev som har sponsrat evenemanget och kommer att förse över 100-tals miljoner åskådare med förfriskningar. Med sommartemperaturer som kan nå upp till 30 grader så kan man kyla ned sig med välkända ölmärken som Brahma och Budweiser, de har hållit folket nöjda i över 40 år!

 

Men kom ihåg! Det är inte segern som räknas, utan det är själva deltagandet. Så varför inte använda Världscupen som ett tillfälle att träffa några gamla goda vänner och samtidigt skaffa nya medans du tar del av den härliga atmosfären, föreställningen, atleternas skicklighet och det allra viktigaste, någon välförtjänt och väl kyld öl!

 

 

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS