20/03/20171 minuter att läsa

Trappistöl: allt du behöver veta

I vår webbutik säljer vi många referenser av klosteröl, drycker som är kända för sin starka karaktär. Bland dessa finns trappistöl. Upptäck en definition och en beskrivning av dessa öl. Du kan beställa dem i vår webbutik.

Allt du behöver veta om trappistöl

För att denna dryck ska få denna beteckning är det viktigt att den bryggs av munkar som tillhör cisterciensorden och är under strikt observation. Receptet för dessa öl är specificerat i en exakt specifikation. De måste framför allt bryggas i eller i närheten av ett trappistkloster. Det är också viktigt att en del av vinsten från denna produktion används för att underhålla klostret. För att vara säker på att du köper en riktig trappistöl ska du se till att den har logotypen Authentic Trappist Product (eller ATP).

Observera att dessa öl vanligtvis bryggs med enligt metoden toppjäsning. De kan dock vara blonda, bärnstensfärgade eller mörka. Bland de referenser som säljs i vår webbutik finns franska Mont des Cats, belgiska Chimay och Spencer Trappist Ale från USA.


Stort urval av trappistöl på hopt.se

Är du intresserad av denna alkoholhaltiga dryck? Vilka trappistöl uppfyller dina förväntningar? I vår webbutik får du information om alla deras egenskaper. Vi berättar allt om alkoholhalten, beskan och flaskans kapacitet. De olika smakerna och aromerna anges så att du vet vad du kan förvänta dig.

Och för ännu fler upptäckter har HOPT sammanställt Trappistsamlingen  som innehåller de bästa trappistölen som du kan smaka på redan nu! Det här sortimentet med 12 trappistöl garanterar äkthet och prestige för de bryggande munkarna från klostren. Ta tillfället i akt att bjuda dina nära och kära på denna originella presentidé!

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor
Bli medlem

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram
Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi
Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

HOPT, webbshoppen Nummer 1 när det gäller hantverksöl. Kolla in vårt stora utbud av flasköl, bryggningstillbehör, ölboxar, gåvopaket och hemtappningssystem. Vi är stolta över att ge dig ett stort urval av över 1300 hantverksöl från hela världen. Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter. Så du kan njuta av din favoritöl utan problem.

Du måste vara minst 20 år för att bruka alkohol. Tänk på att alkohol är skadligt för hälsan,

Alkoholkonsumtion av gravida kvinnor avråds. Försäljning av alkohol till minderåriga är straffbart, när du besöker vår webbplats så bekräftar du att du är minst 20 år och har rätt att bruka alkohol. Interdrinks, Lille France.

©2022 PerfectDraft Europe SAS