11/03/20201 minuter att läsa

Vad är hållbarhetstiden för PerfectDraft ölfat?

Du har precis köpt ditt första PerfectDraft fat och undrar om den kommer att vara drickbar till festen som du har planerat in om några veckor? Oroa dig inte, öl kan drickas länge, även när bäst före-datumet har passerat. Dock så kan ölet förlora en del av sin smak eller näringsvärde, men det är inte skadligt för hälsan. I princip kan fatöl lagras i 6 månader efter att de har passerat sitt bäst före-datum. På hopt.se anger vi datumet för minsta hållbarhet på alla våra fat, så att du kan njuta av dina ölfat med ro inom den rekommenderade tidsramen.


När du öppnat ditt fat håller sig ölet i 30 dagar, förutsatt att det hålls kylt i din PerfectDraft öltapp, eller i ditt kylskåp med tappkranen på. Om du vill hålla reda på hur många dagar som återstår av förbrukningen kan du kontrollera indikatorn för "återstående hållbarhetstid" på LCD-skärmen på Philips PerfectDraft dispenser. Generellt sett har de starkare fatölen, som Leffe Rituel 9°, en längre hållbarhet. Du kan alltså förvara dem utan att behöva oroa dig för de angivna bäst före-datumet.


Å andra sidan förlorar lageröl och andra lättare öl som Ginette Lager Bio eller Hoegaarden, sin smak relativt tidigt. Vi råder dig därför att i detta fall vara mer uppmärksam på det angivna bäst före-datumet. Men oroa dig inte, om du konsumerar dem efter dessa datum är det heller inte farligt för din hälsa. För att bevara miljön, bekämpa slöseri och hjälpa dig att upptäcka nya öl erbjuder HOPT ett överraskningsfat för ett rimligt pris. Detta är ett fat som har ett kort bäst före-datum och det kan vara vilket fat som helst.

Du kan även hitta våra samlingar som består av 12 eller 24 flaskor med ett kort bäst före-datum för ett rimligt pris. Vi på HOPT rekommenderar att du förvarar dina fat på ett svalt ställe, till exempel i en källare eller i ett garage. Du kan också förvara dem i kylskåpet då detta  minskar kylningstiden för när fatet väl är i maskinen. Så att du kan njuta av en kall fatöl lite snabbare.  

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor

Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram

Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi

Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

Vår PerfectDraft öltapp ger dig den ultimata ölupplevelsen i hemmet med ett urval på över 50 olika fat.

PerfectDraft Europe SAS är medlem i El-Kretsens WEEE Compliance-system. Besök El-Kretsens webbplats (https://www.el-kretsen.se/ ) för information om hur du gör dig av med ditt hushållsavfall.

Drick ansvarsfullt

Dela inte innehållet på denna webbplats med någon minderårig

©2023 PerfectDraft Europe SAS