• Skadeståndssäkra förpackningar och gratis returer

Vårt urval av världens bästa klosteröl, med både traditionella och lite nyare skapelser

17 abbotskloster och 17 munkkloster

inom räckhåll

24 öl

från den monastiska traditionen

UPPTÄCK PAKETET 24 UNIKA KLOSTERÖL

PÅBÖRJA DENNA VÄLSMAKANDE PILGRIMSFÄRD

Med dessa klosteröl upplever du autenticiteten med våra 24 trappist- och klosteröl som valts ut av HOPT.

Upptäck arvet från bryggarmunkarna med Westmalle, Scourmont Abbey och bryggeriet Haacht.

EN KISTA FULL AV MONASTISKA SMAKER

2 underlägg, 1 flasköppnare och 1 handbok... Du kommer inte att resa ensam, utan vi följer med dig under varje smakprovning med allt du behöver för att påbörja din pilgrimsfärd genom dessa kloster.

DEMONSTRATION

NJUTA AV DE BÄSTA KLOSTERÖLEN

Tålig förpackning

Tålig förpackning

Välj hur och när du vill ha leverans

Välj hur och när du vill ha leverans

Kundtjänst

Kundtjänst

VAD KUNDERNA TYCKER

utmärkt packat!

"Ölen kom tätt och välpackade. Jag är mycket nöjd med denna beställning. Bra jobbat!"

Johan

Super

"Ölen var välpackade och paketet levererades snabbt. Min pojkvän var mycket nöjd med den här fina presenten! Inget att klaga över och jag kommer förmodligen att handla igen."

Julia

Ett varierat urval

"Snabb leverans, en perfekt gåva för ölälskare med det varierade urvalet av de olika ölen."

Jasmina

FRÅGOR?

Var kan jag hitta information om ölen?
Du hittar beskrivningen av ölen i avsnittet "Innehållet i paketet" genom att klicka på de ölsorter du är intresserad.
Jag skulle vilja ge den här produkten till en vän eller familjemedlem, hur kan jag lägga till ett personligt meddelande?
Du kan lägga till en kort kommentar när du bekräftar din korg.
Passar paketet i en brevlåda?
Tyvärr får den inte plats i en brevlåda, men du kan alltid beställa hemleverans eller välja leverans hos ett ombud.

EN PRODUKT SKAPAD FRÅN A TILL Ö

Designad, tillverkad och skickad av HOPT har "24 unika klosteröl" blivit en av våra bästsäljare på bara några år. Tanken är att låta dig upptäcka hantverket från olika kloster genom 24 öl med olika och unika smakegenskaper, noggrant utvalda av HOPT.

Allt du behöver veta om samlingen

Upptäck vårt breda utbud av klosteröl, inklusive Leffe, Westmalle, Chimay, Maredsous, Paix Dieu och La Trappe: legendariska öl som du måste upptäcka utan tvekan!

Vad är klosteröl?

För att ett öl ska få kallas "klosteröl" måste bryggeriet koppla dettta till ett kloster genom en särskild licens som tillåter bryggningen av denna typ av öl. Det kan vara ett kloster som fortfarande är aktivt idag eller en ruin som en gång funnits. Genom att erhålla denna titel får bryggaren rätt att använda klostrets namn på etiketten av sitt öl och sin bilden av klostret i sin publicitet. Vill du veta mer? Läs vår artikel om klosteröl.

Vilka smaker är typiska för klosterölen?

I de flesta fall är klosterölen av belgiskt ursprung, till exempel Dubbel, Trippel eller Quadrupel, så de är relativt starka öl där alkoholen märks tydligt. Du kan förvänta dig en lättdrucken öl med maltiga, och söta noter.

Hur avnjuter jag bäst en klosteröl?

För att njuta av din klosteröl på det absolut bästa sättet rekommenderar vi att du använder ett ölglas med fot, t.ex. ett kalkglas, ett tulpanglas eller ett ballongglas. Tack vare sin breda form ger den här typen av glas en gnistrande glans och en vacker smakrikedom.

Denna form förhindrar också att ölet från att värmas upp under smakprovningen. Denna kraftiga öl avnjuts bäst mellan temperaturerna 8 och 10°C, med undantag för Quadrupel som bör drickas mellan 12 och 14°C.

Det finns ett brett utbud av maträtter och desserter som passar bra till en klosteröl.Vi rekommenderar chark, rökt korv, men även till nötkött, vilt eller lamm. Om du vill kombinera ölen tillsammans med ost så passar mjuka, krämiga ostar ellervarför inte med blåmögelost, för att framhäva malten i klosterölen.Till efterrätt så tycker vi på HOPT särskilt om crème brûlée eller pepparkakor.

Vilka är de bästa klosterölen?

Oavsett om det är Chimay, Trappiste Rochefort, Saint Feuillien eller Achel, är alla de öl som vi har valt ut ett måste när det kommer till klosteröl. Det är därför ett dilemma om man måste välja en enda, eftersom det finns så många fantastiska klosteröl. Vi har valt ut tre speciellt för dig:

Paix Dieu: Detta berömda belgiska klosteröl är känt för sin tradition att bryggas i fullmånens sken. Caulier anpassar sig till månkalendern för att brygga sin karaktärsfulla öl. Denna starka öl med komplexa aromer av frukt och kryddor i kombination med noter av humle, malt, jäst och vanilj sin gyllenblonda färg.

Westmalle Triple: Detta anses vara ett av de mest komplexa trappistölen som finns och kallas ibland till och med för "modern av alla trippelöl" eftersom det var ett av de första som bryggdes under namnet "trippelöl". Det bryggs på Abbaye Notre Dame de la Trappe du Sacre Coeur av trappistmunkar sedan 1934. Westmalle Triple har mycket att erbjuda i en enda flaskan. Den här ölen har en intensiv gyllenblond färg och en krämig vit skumkrona som håller i sig länge. Med komplexa och fruktiga aromer av humle, jäst och citrusfrukter.

Chimay Bleue: den starkaste och mest komplexa av trappistölen från klostret Notre Dame de Scourmont. Den var ursprungligen avsedd endast för julen, men har bryggts regelbundet sedan 1958. Den har en kryddig aroma och en fruktig doft som är mycket karakteristisk för Chimay. I smaken finns det en tydlig beska och noter av rostad malt. Denna öl är en årgångsöl, så den måste lagras i några år. De aromatiska egenskaperna hos denna belgiska bruna öl gör den idealisk för att tillaga många ölbaserade rätter och desserter, som pannkakor eller en flamländsk gryta.

  • Skadeståndssäkra förpackningar och gratis returer

Leverans

Stötsäker förpackning med leverans till dörren eller ombudet!

Våra leveransvillkor

Med ett lojalitetsprogram som heter duga!

Din lojalitet blir belönad: Skapa ett konto nu!

Vårt lojalitetsprogram

Kundrecensioner 4,5/5

Våra kunder älskar oss och vi älskar dem tillbaka!

eKomi

Sedan 2007

Europas största ölsortiment på nätet!

Vem är vi?

Gå inte miste om en enda droppe!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av lojalitetsförmåner, exklusiva erbjudanden och för att inte missa våra humliga nyheter!

VAD FOLK SÄGER OM OSS

Vår PerfectDraft öltapp ger dig den ultimata ölupplevelsen i hemmet med ett urval på över 50 olika fat.

PerfectDraft Europe SAS är medlem i El-Kretsens WEEE Compliance-system. Besök El-Kretsens webbplats (https://www.el-kretsen.se/ ) för information om hur du gör dig av med ditt hushållsavfall.

Drick ansvarsfullt

Dela inte innehållet på denna webbplats med någon minderårig

©2023 PerfectDraft Europe SAS